L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de febrer del 2016

PLENARI DE FEBRER 2016: Tavernes ja tramita una línia elèctica per al Polígon el Golfo

Polígon El Golfo
El regidor d’Urbanime, Josep Llácer, va explicar en el plenari de febrer que l’Ajuntament espera que en els pròxims mesos es desbloquege el projecte de les línies elèctriques fins al polígon El Golfo (enmig de la Partida) amb la qual cosa es podria donar subministrament a les empreses que es vulguen instal·lar-hi. 

El regidor va dir que el projecte està redactat i cal els informes tècnics i sobre tot que la Conselleria d’Indústria done el vist i plau per poder executar-lo.

Llàcer va remarcar la necessitat d’aquesta línia elèctrica perquè és també la que ha subministrar fluid al sector 6 en fase d’urbanització, alhora que recordava en la sessió que l’Ajuntament no té recepcionades es obres del polígon El Golfo ni pot donar llicències per aquesta manca de fluid elèctric. 

El regidor va recordar que Tavernes té necessitat de sòl industrial i així s’evitarà que les empreses que volen instal·lar-se al nostre poble al final se’n vagen fora per falta de sòl.

En el plenari, el regidor d’EU, Eduardo Bononad, es va mostrar favorable de que s'exigira el total soterrament del traçat i no només en la zona de l’autopista de peatge. El regidor Llácer va dir que això anava a suposar l'endarreriment del projecte durant d’anys, i en el cas dels industrials del Polígon El Pla la necessitat de fluid elèctric la tenen ara i des de fa anys i considerava igualment el benefici del Sector 6.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quan estarà en funcionament esta important línia?

Anònim ha dit...

Tanta oposició al traçat de l'alta tensió, i ara voleu celeritat en esta nova línia? Un poc contradictori Compromís, no creieu? Vinga, va, portem més torres a la Vall, que en tenim poquetes. A fer la ma el valor paissatgístic de la Valldigna!

Anònim ha dit...

Ja tens tema per al teu blog.
Se't nota a una hora de camí l'autoria.