L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dilluns, 8 de febrer del 2016

Els veïns ja poden participar en la redacció de l'ordenança municipal de transparència

L'Ajuntament ha obert el període de consulta i participació en la redacció de l’esborrany de l’Ordenança Municipal de "Transparència, accés a la informació pública i reutilització" en un període de quinze dies hàbils, comptadors a partir d'ahir 4 de febrer i fins el pròxim dia 20, ambdós dies inclosos.En aquest temps, els veïns i veïnes poden presentar suggeriments i aportacions per a millorar el document.

La Regidoria de Règim Interior, Transparència i Comunicació obri un període de consulta, participació i informació pública sobre el text de l’esborrany d’ordenança municipal

L’objectiu d’aquesta iniciativa de la Regidoria de Règim Interior, Transparència i Comunicació és que tots els ciutadans coneguen l'esborrany d’ordenança i així poder presentar les observacions, suggeriments i aportacions per tal de millorar-lo i enriquir-lo.
 
El text íntegre de l’ordenança i els documents incorporats en l’expedient estan publicats en la pàgina web de l’Ajuntament cliqueu ací per consultar-los i també es poden aconseguir en la finestra d’informació de l’Ajuntament, de 9 a 14 hores.

Qualsevol ciutadà pot remetre les seues aportacions o suggeriments a través de l’adreça electrònica transparencia@tavernes.org, on no caldrà d’identificar-se, o a través dels registres d’entrada de l’Ajuntament, mitjançant un escrit dirigit al Departament de Transparència.

Una vegada arreplegades totes les aportacions, suggeriments i propostes rebudes es publicarà en el portal municipal, i seguidament es durà a comissió. El resultat es remetrà també al Ple de la corporació per a aprovació.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

45 fulls i no entenc el que diu.

Anònim ha dit...

Ara vorem si tots eixos que tant lladren pels blogs i demes participen, ¿ a que no ? Es mes facil criticar que fer, i més si és anònim.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Les ordenances són textos que presenten la seua dificultat en alguns punts en tant que, podríem dir, són "disposicions legals" (per entendre's) de compliment dins de Tavernes.
Cal un poc d'atenció i tranquil·litat en llegir-les, sobre tot allò que són normes.