L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 10 de febrer del 2016

PLENARI DE FEBRER 2016: L'Ajuntament millora les tarifes del pàrquin del passeig (1ª PART)

Perfecto Benavent en la sessió d'ahir
L’Ajuntament de Tavernes ha aprovat una modificació de la taxa per la prestació del servei d’aparcament de vehicles en el pàrquing subterrani del passeig del País Valencià. 

Segons es va aprovar ahir en la sessió plenària de l’Ajuntament i va explicar el regidor d'Hisenda, Perfecto Benavent, la nova tarifa contempla que els veïns deixen el cotxe en el pàrquing durant tres hores seguides al preu d’1 euro, mentre es modifica també la tarifa diària que será nomes 3 euros per les 24 hores. Queda sense modificar la tarifa mensual, que és de 40 euros al mes, encara que cal recordar que l’abonament anual només és 400 euros en pagar-se només 10 mesos i regalar l’Ajuntament altres dos. 

Perfecto Benavent subratllava que l’objectiu d’aquesta nova tarifa es donar un impuls al parquing municipal i facilitar les gestions i compres dels veïns al centre de la ciutat donat que aparcar tres hores al preu d’un euro és molt barat i dona temps per a fer múltiples gestions i compres.
Entrada al pàrquing
També va indicar que la regidoria d’Hisenda ha consultat aquesta nova tarifació amb tots els comerços i establiments del centre de la ciutat, Associació de Comerciants de Tavernes i de Venedors del Mercat, que l’han acceptada i l’han considerada alhora un bona proposta per potenciar el comerç local de proximitat. 

Aquesta modificació de taxa afecta a les places de rotació, es a dir, a les 80 places que hi ha perquè la gent del poble les use lliurement a canvi del pagament de la taxa.
 
Per altra banda l’Ajuntament ha disposat de lots compostos per 50 vals de descompte d’una hora per als comerciants i mercaders de Tavernes que podran adquirir-los al preu de 15 euros.

Cal indicar que el pàrquing municipal està obert les 24 hores, i encara que semble tancat perquè hi ha una porta a l'entrada, en traure el tiquet la porta s'obri i es pot entrar en el recinte, és a dir, l'existència de la porta no implica que el pàrquing està fora d'ús per als ciutadans.

(Continuarà)
Publicat originalment el dia 9 de febrer a les 0:24

4 comentaris:

UN JUBILAT ha dit...

Algú sap si els primers 30 minuts continuen siguent gratuits?

La Cotorra de la Vall ha dit...

Fins ara els 30 primer minuts eren gratuïts però a partir del minut 31 ja pagaves tots els 31 minuts. O siga eren gratuïts mentre arreplegares el cotxe abans dels 30 minuts, però si te'n passaves els pagaves tots.

Després de consultar els comerciants i empreses del centre i fins i tot a particulars que usen les 80 places del pàrquing en rotació, segons va dir el regidor ahir en el plenari, s'ha vist que els 30 minuts no deixen marge de temps per a fer les compres ni les gestions amb tranquil·litat,
Aleshores es va aprovar la proposta de pujar el temps fins a 3 hores (que temps hi ha de sobra per a tot, fins i tot a prendre café o desdejunar) pel preu d'1 euro.

O siga fins a 3 hores de pàrquing 1 euro.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Oblidàvem dir que la proposta va ser aprovada per tots els partits excepte el PSOE que es va abstindre.

anònim ha dit...

Quan es posara en us aquest pra tica del 1 € perque aquesta vesprada he aparcat i m'han cobrat 4'95 per 4 hores