L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 10 de febrer del 2016

Demà comencen els treballs per a pintar els passos de vianants i demes senyals de Tavernes amb una inversió de 125.000 euros

La regidoria de Compromís Llum Sansaloni

La regidora de contractació, Llum Sansaloni, ha confirmat que demà dijous comencen els treballs per a pintar els passos de vianants i senyals viàries del nucli urbà de Tavernes.
Els treballs estan previstos que s'inicien en la zona al voltant de la seu de la SiUM, i es perllongaran durant un temps aproximat de tres mesos. Aquests treballs importen una inversió de 125.000 euros. Ll

La Regidoria de Contractació i Obres Públiques de l’Ajuntament executa aquesta obra tan necessària i demandada pels veïns a través del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles de la Diputació de València dins del programa de Millora d’Ordenació de Trànsit i Estacionament.

Els treballs consisteixen en la repintada de tots els passos de vianants del poble, així com la pintada de marques vials de nova creació. A més, també es realitzaran col·locacions puntuals de senyalització vertical.

Els treballs de senyalització horitzontal (pintar els passos de vianants) es realitzaran durant les hores de menys trànsit.
Una imatge que ha durat massa temps per culpa del PP i del PSOE
Mesos i mesos d'espera per culpa del negatiu del PP i del PSOE
El govern de Compromís havia contemplat la pintada de senyals dins del pressupost del 2015, però el vot en contra del PP i del PSOE primer als pressupostos i després a diverses propostes del govern de Compromís mitjançant la modificació de crèdits, va impedir dur-los a cap. 
La cosa va arribar a tal extrem que en el plenari de Tavernes vam poder escoltar de boca de l'oposició arguments del tipus "que això era una obra de marcat caràcter electoral" per oposar-se a executar aquesta obra tan important per a Tavernes en el primer mig any del 2015, després d'anys sense actuacions.
Més informació d'aquests fets:
Els resultats de les eleccions del 2015, amb majoria de Compromís i la posterior aprovació pel govern municipal en solitari del pressupost del 2016 és el que ha permés finalment iniciar la tramitació de l'expedient per a poder executar aquesta obra. A finals d'any, es va canviar el finançament en passar a incloure's dins del Pla d'Inversions de la Diputació.

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Ja era hora

Amparo Burguet ha dit...

Ya era hora.Fa mes i mig en vaen atropellar en un pas d vianants,mes i mig sense poder anar a treballar, mes i mig que quan vaig a creuar algun carrer tremole. Espere que servixca per a algo, perque hi ha gent que pasa olimpicament de eixos pasos d vianants per mol ben pintats que estiguen.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Li desitgem un total restabliment.
També cal recordar que moltes vegades, com vosté diu, hi ha que passa dels passos de vianants però més encara és que eixos 30 km/h de circulació per dins de la població no els respecten.

Anònim ha dit...

Se sap si Manolo Vidal i els seus van a col·laborar en els treballs de pintura?

Anònim ha dit...

Amb els pintors que hi ha al poble i han llogat a una empresa de fora

Anònim ha dit...

Ja s'han comprat el mono per a seguir fent la mona

Anònim ha dit...

No crec que n'hi haja tants pintors en el poble que siguen especialistes en pintar les senyals viàries sobre l'asfalt i amb pintures especials. Jo no recorde que en l'època del PP i van ser durant 16 anys els amos, ho va fer ninguna empresa del poble.
Si es aixi, em corregixes i dius ací quines empreses del poble.
I si ho havera fet una empresa X del poble, ara estaries diguent que són diners tirats a la basura per que eixa empresa no té experiencia. Segur.
La questió està en criticar.

Anònim ha dit...

Cotorra,30Km/h serà on marque 30Km/h. així com n'hi ha senyals que en marquen 20Km/h. El codi de circulació,si no ha canviat els últims dies,diu que la màxima velocitat dins de poblacions és 50Km/h. i de 40 per a vehicles amb mercaderies perilloses,no 30.

http://www.todotest.com/manual/manual.asp?t=5&p=4

La Cotorra de la Vall ha dit...

Nosaltres teníem entes que dins del poble no es pot circular a més de 30 km/hora.

I això estaria d'acord amb la darrer modificació (fa un any) de la Direcció General de Transit de principi del 2015 i que diu:

Por lo que respecta a las ciudades, el límite de velocidad se reducirá a 30 km/h en las calles con un máximo de un carril por sentido, en tanto que bajará a 20 km/h en las que cuenten con una plataforma única de calzada y acera. En el resto de los casos (principalmente, las vías con más de un carril por sentido), se mantendrán los 50 km/h.

O siga que com la practica totalitat dels carrers del poble, excepte la carretera (Germanies i Valldigna) són d'un sentit, s'ha de circular a menys de 30 km/h.

I així i fins i tot, excepte per la nit, per la carretera no es pot anar mai a 50 Km. i tot el món sap perquè.

Eixe test està actualitzat?