L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.283
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:7.625

divendres, 1 de maig del 2015

La Casa Calba de Tavernes rep el premi Abril 2015

Compromís ha concedit a l'escriptora del Grau de Gandia Maria Josep Escrivà i a la xarxa empresarial Cercle Euram el XV Premi Abril 2015. Josep Maria Escrivà rep la distinció per la seua important tasca literària i defensa de la llengua i cultura valencianes, mentre que el Cercle Euram el rep per defensar els interessos econòmics de l'arc mediterrani i les infraestructures de transport per tal de vertebrar el territori valencià amb els principals mercats europeus.
Cal indicar que el cercle Euram de la Safor col·labora amb l'Ajuntament de Tavernes en el desenvolupament dels Cicle d'Economia i Territori conjuntament amb la Universitat Politècnica de València (Campus de Gandia), i l'institut d'Economia i Empresa Ignasi Villalonga, l'Injuve i la FVMP. 

Tot això ho va explicar la secretària comarcal de Compromís, Pepa Izquierdo, que va comparèixer junt al secretari comarcal juvenil, Rafa Ferrer, per a donar a conèixer els guardons.

Per altra banda els joves de Compromís de la comarca han atorgat el VII Premi Abril Jove a la Casa Calba de Tavernes. El col·lectiu ha valorat el paper cultural d'aquest projecte, que nascut a Tavernes  té actualment la seu en el Teatre del Raval de Gandia, on destaca per per les aportacions en el camp de les arts escèniques, la música i la poesia.

L'acte de lliurament dels premis tindrà lloc dissabte a les 20 hores en els salons de Foment de Gandia. Els guardons són una obra artística de Nogueroles i es concedeix a persones o col·lectius de la Safor-Valldigna que han destacat pel seu treball de defensa de la llengua valenciana, del territori i dels ciutadans.
-