L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

dilluns, 25 de maig del 2015

Compromís guanya les eleccions a Tavernes amb ampla majoria

El vot del candidat Jordi Joan


Compromís va aconseguir ahir un resultat històric a Tavernes en aconseguir una majoria suficient per a governar la ciutat sense problemes. El treball de quatre anys fet des de la transparència, honestetat i proximitat al ciutat ha estat reconegut i recompensat per la ciutadania que ha donat a Compromís allò que qualsevol partit aspira: guanyar unes eleccions i amb la majoria suficient per dur endavant el seu programa. 

La jornada d'ahir va ser, com solen ser totes a Tavernes, tranquil·la amb la gent un gran sentit cívic i sentit de la participació car pràcticament el 75% de la població acudia a les urnes a dipositar el seu vot. 

Només pel matí vam saber de la notícia desagradable ocorreguda en una de les meses de la platja, on la presidenta sembla ser no va voler en principi de la jornada exercir les funciones que la llei li encomana, la mesa va estar a punt de no constituir-se i va haver fins i tot que intervenir la jutgessa president de la Junta Electoral de Zona per recordar-li les seues obligacions. Tot apunta a que se li pot incoar un exepedient i acabar la seua negativa inicial amb una multa fins 600 euros. 
Els dits de les mans ho marcaven: 10 regidors
Alegria a la seu de Compromís

La noticia de la jornada, una vegada tancats els col·legis electorals, es va traslladar a la seu de Compromís tal com s'anaven coneixent les primeres dades: Compromís anava, com se sol dir arrasant, amb un tsunami electoral que aconseguia en algunes taules duplicar amb escreix el partit que li seguira en vots, normalment el PP. 

A la seu de Compromís hi hagué moment de nerviosisme i no per l'ampla majoria que era segura assolia sinó per saber el nombre de regidors finals. A falta de dues meses electorals (segons l'ordre de les dades que arribaven passades per telèfon pels interventors) estava clar que els 9 regidors eren més que segurs, però l'escrutini provisional donava un resultat de 9-5-2-1 amb una diferencia de 4 vots entre els "restos" de la divisió del 10 regidor de Compromís i la resta del 5 regidor del PP. 
Jordi Joan dirigeix unes paraules als presents
L'emocionada abraçada de la família Joan Huguet.
Compromís estava a punt d'aconseguir el 10 regidor si se seguia la tendència de votació, cosa que confirmaven les dues últimes meses, i en especial la del CEIP Alfàndec: Compromís aconseguia el 10 regidor i deixava el resultat final en 10-4-2-1. 

La seu de Compromís, plena de gom a gom, explotava amb un crit d'alegria: abraçades, felicitacions, besos i, com no, algunes llàgrimes d'alegria: Jordi Joan aconseguia una fita històrica en passar dels 2 regidors del 2007 a una comoda majoria de 10 regidors en el 2015. Uns anys que han vist créixer políticament aquell "xiquet" de 24 anys que obtenia l'acta de regidor, i que començava a dirigir el partit poc de temps després, aconseguint primer trencar la norma habitual de 2 regidors del partit, fins posar-lo en 5 amb l'alcaldia vallera i ara, obtindre eixe resultat històric per al valencianisme de revalidar l'alcaldia i els 10 regidors.
Jordi Joan amb Perfecto Benavent, secretari local
Alegria a la seu de Compromís
Sense oblidar que igualment assoleix l'acta de diputat a les Corts Valencianes i com deia anit en les seues primeres paraules el líder del Bloc, Enric Morera, convertir Tavernes en un referent per al País Valencià. 

Jordi Joan va dirigir unes paraules als presents que corejaven el seu nom per agrair primer a Tavernes la confiança que havien dipositat en la seua persona i en Compromís, segon per recordar a tots i en especial als regidors electes que això comportava una gran responsabilitat i que calia assumir-la amb la defensa de l'interés general de tot el poble, "del treball per a tot el poble" repetia Jordi Joan, entre els aplaudiments del presents per acabar dient que eixa tasca "l'hem de fer amb valentia, com diu el nostre eslogan, i al costat de la gent"
Jorde i Pilar, el cap i el 10 de la llista
Cal també remarcar que al costat de Jordi Joan el segon protagonista de la nit va ser la candidata Pilar Ausina, la número 10, que encara que no estava present perquè la seua mesa va ser l'última en acabar, el seu nom era corejat contínuament pels veïns que omplien la seu i el carrer: Pilareta regidora, Pilareta regidora... era el crit afectuós que li dedicaven, convertit en un fort aplaudiment en arribar a la seu. 
I València era una festa 
Jordi Sebastià, eurodiputat de Compromís amb Jordi Joan
Joan Ribó, possible alcalde de València, amb Jordi Joan

Tot Compromís Tavernes va ser anit una gran festa viscuda primer a la seu local i als voltants, i que va continuar a València ciutat, on es va desplaçar un grup de la militància per festejar el resultat històric de Compromís, no només a Tavernes, sinó a tot arreu del País Valencià.
Els diputats Baldoví i Morera, amb Jordi Joan i Quico Fernandez, guanyador a Sagunt
Alegria i festa a la plaça de l'Ajuntament
Primer va ser a la Plaça del Pilar i després a la Plaça de l'Ajuntament... abraços, felicitacions d'Enric Morera, Joan Ribó, de candidats que seran companys de Jordi Joan en les Corts Valencianes, de tants i tants valencians i valencianes que ahir omplien fins passades les 2 de la matinada la Plaça de l'Ajuntament on hi havia i es vivia una clara voluntat de canvi després de 20 anys de govern de Rita Barberà.
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Feia molts anys que no m'ixien les llàgrimes, i anit...no ho vaig poder evitar...especialment recordant a tota la gent que fa tants anys va lluitar per que els valencians tinguerem els nostres drets, per la nostra cultura...especialment al meu amic Carlos Pellicer...esta va per tu, Carlos...

Anònim ha dit...

Records especials als robinjuts, Karl marx i terremotos varis que han mentit, difamat i calumniat a Jordi i Compromís sense cap tipus de vergonya. Per sort els electors han deixat a cadascú on toca: Jordi rebent el major suport electoral de la història de Compromís, fentlo Alcalde per majoria absoluta i desacreditant als agoreros que s'han quedat en el rabo entre les cames.
La gent no és tonta. Alguns karlianos pensen que sí. Però no.
Enhorabona Jordi.
Enhorabona Compromís.