L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 9 de maig del 2015

Compromís reivindica el Mercat Municipal


Compromís ha reivindicat les compres i la potenciació del Mercat Municipal i ho ha fet amb xerrades amb  els veïns i el repartiment d'informació electoral i bosses de compra.

Sobre les 10 del matí, els candidats i simpatitzants, entre els quals es trobava Jordi Joan, han organitzat un esmorzar d'entrepà servit pel bar del mercat, i en acabar han estat visitant les parades de venta i xerrant i comentat amb els veïns que en eixos moments efectuaven la compra. En acabar s'han dirigit al passeig, on han visitat alguns comerços.
 

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Si el parking estiguera obert dissabte favoriria al mercat i al comerç del centre.

Anònim ha dit...

Està obert dissabte. Pregunta primer.

Anònim ha dit...

Si el mercat no fa l'horari de mercadona, no podra competir mai

Anònim ha dit...

Jo no puc anar al mercat pel matí perquè treballe, i divendres per la vesprada vaig anar per a comprar, però ja no està obert. Així poca clientela poden tindre: gent que no treballa (aleshores té poc poder adquisitiu) , o disposada a sacrificar el matí del dissabte . Quants en son? S'ho haurien de plantejar!