L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 8 de maig del 2015

L’Ajuntament de Tavernes participa a partir d'avui en la fira "Expovacaciones 2015" de Bilbao.

Tavernes participa dins de la Mancomunitat de la Valldigna en una fira que coincideix amb les fires "Expoconsumo" y " Creamoda".

El regidor de Turisme, Josep Llácer, ha manifestat que "Euskadi és una comunitat autònoma on la població té un dels millors ratios turístics, amb la qual cosa la fira es converteix en un lloc molt interessant per a Tavernes i la Valldigna per dur a cap la promoció turística de la comarca, i en aquest cas per presentar l'oferta de la platja".

Llácer ha indicat l'interés i la voluntat de l'Ajuntament d'estar present en totes aquelles fires que puguen servir d'aparador i promoció de l'oferta que podem oferir tant en la platja, com en altres aspectes culturals, recreatius o de natura.

La fira s'obri avui, dia 8 de maig, amb durada de cap de setmana fins el dia 10, i amb un horari ininterromput de 11 a 20'30 hores del dia. Hi participen més de 400 expositors i Tavernes acut dins de la marca Comunitat de la Valldigna en el estand de la Comunitat Valenciana.

En la fira hi ha representats sectors tan diversos com agències de viatge, companyies de transport, majoristes relacionats amb aquests sectors, immobiliàries, turisme cultura i rural, camping i caravaning, al costat d'organismes oficials de les comunitats autònomes i ajuntament de tot l'estat.