L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.724
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.997

divendres, 22 de maig del 2015

Les casualitats a tres dies del final de campanya electoral... no existeixen.



Gandia informa a Tavernes i li sol·licita l'adscripció en comissió de serveis.

Ho hem dit en un anterior article: un presumpte acord podria existir entre el PP i l'agent que ha presentat al jutjat una denuncia a l'Ajuntament de Tavernes per no tramitar uns expedients de denúncies. 

Hi ha un conjunt de circumstàncies que ens fa pensar en eixe presumpte acord. Així, es diu i ho tenim confirmat per veïns que els han vist, de converses entre el candidat Manolo Vidal i l'agent  a la platja els darrers temps. I no una ni dos. Però es que al llarg del dia hem sabut de documents, que incloem, que ens fan pensar cada vegada més en eixe presumpte acord, com el de l'Ajuntament de Gandia que sol·licita al de Tavernes la incorporació del policia en règim de comissió de servei.

Anem a deixar de costat qüestions com qui va informar de la denuncia a Las Provincias, i altres sobre si un candidat del PP va acompanyar al policia al jutjat nº 5 de Sueca o va ser casualitat i es van trobar allí.

CC.OO. diu no conéixer els criteris d'assignació

Hi ha uns fets indiscutibles sobre els quals cal parar esment, reflexionar i concloure:

- La denuncia al jutjat la coneixem en plena campanya electoral  i està clar que perjudica al govern municipal.

- Es molt estrany i es comprovable com en webs i faceboox molt pròxims a ideologies dretanes, des de fa uns dies es venia comentant que se li n'esperava una bona al govern municipal el dijous. I així ha passat. De fet, nosaltres ahir, a  les 6 de la vesprada ja coneixíem de la publicació avui a Las Provincias.  

- Es molt estrany que Las Provincias publique la denúncia, però no diga en cap moment quina és la seua font ni pose cap declaració del denunciant. I damunt que no es firme l'article.

- Ens estranya en gran manera que un agent de Tavernes tinga eixa consideració tan especial des de l'Ajuntament de Gandia que fins i tot li assignen una comissió de serveis sense que es coneguen els criteris d'assignació, com denuncia CC.OO. i publiquem el document.
- Ens estranya que l'Ajuntament de Gandia, governat pel PP, assigne eixa comissió de servei a l'agent només perquè sí. Això posa dubtes sobre si podria haver alguna cosa a canvi i quina seria..

Totes aquestes qüestions en porten a pensar en una presumpta preparació de la publicació en un temps concret i pensant en la fi de campanya electoral, i damunt amagant a l'opinió pública fets com la denuncia que CC.OO. ha fet de l'assignació de la comissió de servei i altres circumstàncies al seu voltant.

Ara cadascú que en pense el que crega. Però nosaltres som dels que pensem que les casualitat i menys en política i a les acaballes d'una campanya electgoral.... no existeixen.

-

7 comentaris:

Anònim ha dit...

això fa olor a "terratrémol" polític electoral... quina vergonya. El pp segueix en la seua línia de corrupció...

Anònim ha dit...

Los sindicatos de policia han confirmado cosas que no dicen claramente. Parece sospechoso que sindicatos tomen partido por unos hechos no probados. Denuncias en juzgado, escritos de sindicatos, comisiones de servicio en Gandia...Todo a poco de ser dia de votación.
Se podría haber denunciado mucho antes o mucho después. Si resulta que el denunciante es sindicalista también y que en el otro sindicato está un ex jefe de la policia, me vais a perdonar pero claramente hay intereses personales y de influir en las elecciones municipales. Negar esto es negar una evidencia, cosa aparte será si lo denunciado es cierto o no.
Intereses de influir en elecciones, haberlos haylos

Anònim ha dit...

Primer una trànsfuga, ara un terratrèmol. El PP no ha sabut estar a l'altura de les circumstàncies. Era votant del PP, però vist el panorama, no votaré a Vidal.
Si el PP recondueix la situació, després d'eleccions, es clar, i sense Vidal, doncs mira, "arrieros somos i en el camíno nos veremos".
Les millors bases de Compromís: Borras i Vidal.
Igual al 2019 torno Eugenio?

Anònim ha dit...

Que a esta persona li se diga "agent" hem pareix molt fort,lo que nose es com a passat el psicotecnic...
Gent com eixa embruta el nom dels policies,i persupost que tot estava tramat,despres de lo dels wasaps una persona molt arrimada al pp hem digue que encara tenien un as a la manega...quina cuadrilla!!!

Anònim ha dit...

Tot estava ben orquestat: Reunió amb el PP i el policia en la mar, jo tinc la denuncia que vullc i tu la faena a Gandia que son dels meus, aixo heu faig jo! t'acompanye a Sueca si fa falta, tinc la complicitat de Las provincias persupost i ja tinc el titular morbos contra el govern a 3 dies d'eleccions. A les poques hores el sindicat del meu amic fa una nota recalcant i ahi ho tens la campanya bruta del PP i Karina. Una mes.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Per favor, noms de funcionaris cap.
I un aclariment, qui estava en UV i d'això en fa vora 10 anys era la dona, i no la persona que indiques. I per cert, està ja més temps en Compromís que temps va estar en UV.

Anònim ha dit...

Quin crack: http://www.lasprovincias.es/safor/201505/22/alcalde-tavernes-admite-paralizacion-20150522010650-v.html

Este article sí que està firmat. Mal fenómeno. ¿D'on ha tret que els sidicats CORROBOREN la denuncia? Que jo sapiga els sindicats han denunciat l'amanyament de la comisio en Gandia, ajuntament del PP... Es un fenomeno Carlos Gimeno.

Per cert, tres comentaris rebatint arguments, tres censures de las provicias. Si es que del ABC tenien que ser.