L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 17 de maig del 2015

Hem arribat a 1.700.000 entrades al nostre blog. Gràcies a tots i a totes.

Hem arribat al milió set-centes mil d’entrades segons el comptador del blog. Cal indicar que el comptador està programat perquè no compte les entrades des de les IPs de la gent de la Cotorra. Les nostres entrades per publicar noticies, moderar comentaris, etc. no son comptabilitzades.

Ha estat fa uns minuts: 1.700.000 entrades, cosa que no esta gens malament des d'aquell 12 de juny del 2008 en què començàrem.  Portem, ja camí de set anys d'una aventura informativa engrescadora, on hem estat present en la immensa majoria d'esdeveniments de la vida política, social, cultural i fins i tot esportiva de Tavernes, amb incursions en aquells temes general que afecten els interessos dels valencians.

L’equip de La Cotorra us agraïm la vostra fidelitat i suport, perquè tot ha estat possible gràcies al vostre suport, cosa que fa que siguem un un dels mitjans digitals més llegit de Tavernes. Moltes gràcies per eixa confiança, gràcies per omplir les pantalles dels vostres PCs, mòbils i tàblets amb les nostres informacions i per encoratjar-nos a millorar dia a dia amb la vostra lectura.

I ho hem dit moltes vegades, però ara més que mai pels moments que vivim ho tornen a dir: Tenim el nostre cor valencià, tenim esperit valencià i voluntat de ser al costat del nostre poble, al costat del redreçament polític, cultural i econòmic de Tavernes i del nostre territori i comarques.  

Estem, com deia l’Ovidi “de part dels bons, fins a la mort”. Mai no hem amagat on estem. Podrà agradar o no agradar, podreu qualificar d’encertada o errada la nostra postura, podeu considerar adequada o no  la nostra línia informativa... però una cosa sempre hem dit, ho hem complit i ara ho repetim: per damunt de la ideologia, la veracitat, la sinceritat, la transparència i la honradesa en la informació ha estat el nostre nord. Sempre contrastem la informació que donem, mai no ens hem inventat res, ni en fets ni en números que hàgem pogut publicar, i sempre quan hem esmentat persones ho hem fet des de la vessant de personatge públic i des del respecte a les persones en la seua vessant privada, on mai no hem entrat. 

I així continuarem. Perquè són moments on cal l’aigua clara i el xocolate espés i sobre tot la defensa del nostre territori, del nostre poble, del nostre país, i una manera d'entendre que per damunt de tot som poble i som valencians.

Gràcies novament a tots i a totes. 
-