L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 28 de maig del 2015

L'Ajuntament de Tavernes informa de la distribució de l'espai en l'Iboga Summer Festival.


El regidor de Turisme i Platja, Josep Llàcer, ha informat d’algunes novetats respecte a l’Iboga Summer Festival, entre les quals destaca el Mapa Iboga 2015, és a dir, la distribució de l’espai del Sector 12 per a acollir l’esdeveniment que es celebrarà entre el 23 i 25 de juliol en la platja i destaca la zona de campistes i la disposició de tot tipus de serveis per a fer més atractiva l'estada dels assistents.

A menys de dos mesos per a la celebració, Llàcer ha explicat que s’ha distribuït la zona que l’Ajuntament, gràcies a la col·laboració i cessió dels propietaris, ha posat a disposició de l’organització del festival.

El regidor ha indicat que “l’organització ha presentat una proposta de distribució que pensem que és molt racional, permet la celebració de les actuacions i atén els serveis complementaris, com ara allotjament i menjar. Disposa de prou espai per a campistes i zona d’activitats alternatives, amb punts d’accés a aigua potable gratuïta, dutxes, zones per a llavar, zona de serveis higiènics i lloc on adquirir productes bàsics”.

El regidor ha confirmat que també s’ha cuidat la zona d’acampada per a turismes i caravanes, amb preus populars i zones d’ombra, a 2 minuts a peu de la platja. L’organització ha preparat igualment allotjament amb tendes tipi índies, amb capacitat unes per a dos i altres per a fins a cinc persones, amb matalàs inflable i llençols inclosos en el preu.

El recinte principal estarà presidit per una piràmide maia ubicada enfront de l'escenari principal de concerts. Com es pot apreciar en el mapa, la zona d’acampada o la d’activitats estan les unes al costat de les altres, de manera que les distàncies a peu són mínimes.

L’organització, segons ha dit el regidor, està tancant la programació diària d’activitats, que podrà donar-se a conéixer-se en pocs dies.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Que xulo! Pareix Clash of Clans

Anònim ha dit...

Lo unic que voldria es que eu tingueren super controlat i arreglat x a que la gent de la platja no tinguera cap problema, ok

Anònim ha dit...

I el parking?