L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 de maig del 2015

La Comissió d'Investigació de Diputació sobre Imelsa i Rus es converteix en una nova estafa del PP



Emili Altur, Portaveu de Compromís a la Diputació de València ha anunciat la seua renúncia com a President de la Comissió d’Investigació de la Diputació de València sobre el cas IMELSA. 

Altur ha fet pública la seua decisió després que a la tercera sessió, celebrada el dimarts al migdia, el PP haja vetat les compareixences del president, Alfonso Rus i del diputat de l’Àrea d’Hisenda, Màximo Caturla. Les comparescències només seran possibles després de les eleccions autonòmiques i municipals del dia 24 de maig.

Altura ha dit que era una compareixença obligada després que el seu partit els haja suspés de militància i feia bons els indicis de la seua implicació. També ha recordat que la comissió és per corrupció i finançament il·legal del PP, però "el PP ha convertit la comissió en una pantomima i Compromís no col·laborarà en el seu joc. Estan burlant-se de la ciutadania quan ja sabem què ha passat”.

Emili Altur ha dit que “el màxim responsable de la situació és el President de la Generalitat i del PP, Alberto Fabra, que anuncià la suspensió de militància de Rus, però no ha fet res per impedir que es presente com a cap de llista a Xàtiva o fer que passe al grup de no adscrits de la Diputació i a l’Ajuntament del seu poble”.

El portaveu de Compromís a la Diputació, ha destacat, que “a la societat valenciana li agradaria saber, abans d’eleccions, si Alberto Fabra era sabedor dels fets abans que esclatara la trama amb la documentació i gravacions que s’han publicat en els últims dies els mitjans de comunicació”. 

Enric Morera ha qualificat la decisió del PP com “estafa a la ciutadania. I per això que no compte amb nosaltres”. Morera ha afegit que “és una mostra més de la incapacitat de Fabra, és un home que no aprofita per dirigir la institució que representa, que no defensa l’interés públic. Des de fa temps coneix les denúncies i només quan han eixit les converses ha actuat”.

Morera ha reclamat a les persones que tenen les gravacions que les facen públiques per exercici de responsabilitat  i perquè la democràcia està per davant de l’espectacle.