L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 27 de maig del 2015

Compromís, a través del diputat Enric Morera, ha exigit la paralització del procés de liquidació de la nostra radiotelevisió pública.



Compromís, a través del diputat Enric Morera, considera que seria “una temeritat per part dels liquidadors fer res en aquests moments, perquè ara ja és una responsabilitat del nou parlament i del nou Consell que s’ha de formar. De fer el contrari, advertim que des de Compromís no quedarà impune qualsevol acció que es faça per a liquidar allò que ha de ser una eina per a la vertebració del nostre poble i per a la difusió de la nostra llengua i de la nostra cultura”. 

Compromís, assegura Morera, “ha estat sempre al costat dels treballadors, ens hem compromés en reobrir RTVV després de les eleccions i la ciutadania ens ha fet costat, ha demanat que siga així en les urnes i per tant, ara cal començar a treballar amb il·lusió en una nova etapa de la història valenciana, una etapa de dignificació del que som i dins d’eixa dignificació està la tornada de la nostra radiotelevisió pública com un mitjà plural, de qualitat i en valencià”.

Per a Morera un dels continguts del canvi valencià que ve serà posar en marxa una radiotelevisió pública valenciana del segle XXI, que també siga motor de la nostra indústria audiovisual.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que torne Canal 9!