L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dijous, 14 de maig del 2015

Compromís reuneix 150 persones en l'acte electoral a l'aire lliure en el Parc del Cantalot.



Compromís reuneix 150 persones en l'acte electoral a l'aire lliure en el Parc del Cantalot. L'alcalde i candidat a l'alcaldia, Jordi Juan, proposa un Pla d'Inversions per barris on els veïns triaran les prioritàries i afirma que la seua prioritat és ser alcalde en cas de ser elegit diputat. 

Compromís va celebrar al Parc del Cantalot el primer acte electoral públic dins de la programació de "Xerrades als barris", un acte on la participació veïnal va ser la protagonista. 

L'acte també va servir per confirmar una cosa massa sabuda: que Jordi Juan es presenta a l'alcaldia per ser alcalde i no per deixar-la i anar-se'n a València si fora diputat. "Hi ha gent que vol que s'ho cregueu, i això no és cert. No vaig a deixar l'alcaldia si sóc elegit. Este equip que m'acompanya va iniciar fa quatre anys un projecte i pensem continuar-lo. La meua preferència sempre serà ser alcalde". 

El candidat Jordi Juan va explicar en un parlament d'uns pocs minuts les línies programàtiques de Compromís en els barris i el Pla d'Inversions que pensa dur a cap en cas de continuar en l'alcaldia. 

Jordi Juan va remarcar que no havia gastat allò que l'Ajuntament no té i que la prioritat havia estat sanejar les arques municipals. Una vegada aconseguit eixe objectiu explicava que el projecte de futur és establir un Pla d'Inversions oberts a la ciutadania, redactat amb les necessitats barri a barri, i on els veïns decidesquen les prioritats i quines caldria escometre primer. 

Després de 10 minuts escassos de parlament, tal com havia dit al principi, va donar la paraula a les 150 persones reunides, establint-se un diàleg ben animat on el candidat va respondre a qüestions com la situació de les voreres de la barriada, la millora de les instal·lacions dels jardins, l'espai WIFI on els veïns agraïren la millora, la situació generada en el Patronat on alguns veïns li demanaren la seua mediació perquè es canviara el sistema d'entrades i eixides, i fins i tot algunes temes de vigilància policial. 
-