L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 13 de maig del 2015

El comunicat oficial de l'Ajuntament sobre la piscina que ja vorem si Las Provincias publica algun dia

Tavernes ha donat totes les facilitats en les obres de la piscina coberta.

L'Ajuntament ha aportat 1'3 milions i ha facilitat els terrenys, a més de renunciar a cobrar un deute per fer viable el concurs de creditors. També rebutja per falses les manifestacions d'una persona que diu parlar en nom de la concessionària. 

L'Ajuntament de Tavernes rebutja per falses les manifestacions efectuades en un mitjà de premsa comarcal per una persona que afirmava parlar en representació de l'empresa concessionària Metroval Acqua. El govern municipal assegura que no representa a l'empresa, va ser apartada pels socis per la seua actuació incompetent i ineficaç en agost del 2013 i tampoc no ha estat present en les reunions mantingudes per l'Ajuntament amb l'administrador concursal i els socis. La noticia del cese ve publicada en el BOE (Registre Mercantil) número 163 pàgina 40907 de 28 d'agost del 2013.

L'Ajuntament de Tavernes ha indicat que les quantitats indicades pel presumpte representant de l'empresa són inexactes perquè no falten 200.000 euros, sinó més de 400.000 euros. També l'obra que es va pressupostar en 2'6 s'ha disparat fins els 4'8 milions, un sobrecost produït perquè l'empresa va executar més obra de la contemplada en el projecte sota el seu risc. L'empresa no va poder fer front als pagaments de l'augment d'obra i va entrar en concurs de creditors.

L'informe de la Intervenció Municipal de Tavernes, ja va advertir en el 2008 què el govern del PP anava a adjudicar la piscina a una empresa que el seu "pla de viabilitat" havia estat valorat per la Intervenció Municipal en zero (0) punts.

L'Ajuntament ha donat sempre totes les facilitats a l'empresa perquè poguera executar l'obra:

- Ha facilitat els terreny de propietat municipal i 1'3 milions d'euros per a les obres.

- Es va adherir al concurs de creditors per possibilitar que l'empresa arribarà al 50 % d'adherits en el concurs i fóra viable.

- Va anul·lar expedients sancionadors a l'empresa per incompliment de terminis per tal de no crear més deutes a l'empresa.

- Va aprovar el modificat d'obra de la piscina, que el PP va deixar per aprovar. Els arquitectes de l'empresa no volien firmar per no haver-lo cobrat i va ser la gestió i negociacions del govern municipal que aconseguia la firma dels tècnics.

- Va autoritzar a l'empresa en el ple d'abril a hipotecar la concessió de la piscina per facilitar-li els tràmits davant Hisenda.

El govern de l’Ajuntament de Tavernes afirma que va a continuar en la seua política de gestió responsable, i que no donarà més diners sense tindre cap garantia de que la piscina vaja a obrir-se. 

I nosaltres preguntem: ¿Quan el diari rectificarà el que va publicar dimarts, dia 12, o com a mínim entrevistarà o donara el dret de replica a l'Ajuntament perquè explique la situació actual de la piscina? 

1 comentari:

Anònim ha dit...

Que el publique laveupv.com que te molts seguidors a Tavernes.