L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 19 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Actes per avui divendres dia 19 i Festa Local


Ens endinsem en els dies forts de les Festes Majors després de celebrar anit la "Nit de les Paelles". Avui és el dia de les disfresses i hi ha programat el ball infantil a les 19'30 hores a la plaça de la Casa de la Cultura i a partir de les 12 de mitjanit el concurs de disfresses dels majors.
-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Si la disco mòbil del Vergeret mou una hora abans que la verbena de la plaça farà que molta gent vaja a la disco mòbil i la plaça no estiga tan plena com altres anys.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord. No hi ha perquè organitzar una discomobil per llevar-li protagonisme a la festa principal en la Plaça. Això es fer mal les coses al meu entendre i llevar-li importància a les disfresses.

Anònim ha dit...

Si la gent una vegada desfila a la Plaça Major pega a fugir a la zona jove del Passeig Colón, no se que fa una verbena morta a la Plaça. La discomovil a l'Ajuntament i la verbena a la Plaça del Poliesportiu! Jo crec que fins i tot un cec ho voria, els politics no?
Despres diuen que ningu dona solucions,pero tranquils,tot seguirà igual,festes com les del PP,corta y pega des de fa vint anys.

Anònim ha dit...

Hui disfreses per menuts i disfreses per majors. Per que no separar la festa? Dimecres menuts i divendres majors com tota la vida s'ha fet.

Anònim ha dit...

La nit de disfreses és una festa a la plaça pagada per tots que disfruten els que poden pagar una taula per sopar a la plaça major.

Anònim ha dit...

Això es d'una memesa increïble.
A sopar a la plaça va qui vol, com va a sopar amb la nit de balls populars, o concert de la banda, a el teatre del dimecres.
A ballar i participar de la festa i de la música no es paga, es lliure i la festa es per a tots.

Anònim ha dit...

Un atre any i la mateixa cagà de l'any passat. Em pareix molt bé que la gent vaga a sopar on li apetixca,que per això som lliures, però lo que no potser es que mitga plaça siguen tableros i caires durant tota la nit. Anit no vaig poder aguantar més d'una hora a la plaça perque no cabiem entre la poca gent ,els tableros,les caires i la gent asentà ( i això que hi havia gent tirant els tableros per terra). Menos mal que enguany van fer festa per als joves al pavelló multiusos i em vaig tindre que conformar en anar ahí de festa. Tant difícil seria organitzaro millor per a que tots poguerem disfrutar igualment de les festes del poble?perque es això, són festes del poble, per a la gent,no festes dels bars. A certa hora deurien de arreplegar els tableros i les caires i deixar la plaça ben acondicionà per a tal dia de festa, que es el més important de totes les festes, o sinó buscar altre lloc on tots pugam disfrutar.

Anònim ha dit...

Totalment d'acord, es tindría que fixar un hora per a retirar els taulers, perque anit a la plaça no es podia ni passar entre la quantitat de gent i totes les taules per ahí escampades.

Anònim ha dit...

Es tic total ment de acord en el anonim de les 12:27... les taules els deurien de retirar aserta hora..

Anònim ha dit...

Estic total ment de acord en el anonim de les 12.27.. enque estingeren que aretirar les taules aserta hora.....

Anònim ha dit...

Això estava acordat per decret... Ara aneu als bars i pregunteu pq no ho van fer.

Anònim ha dit...

Si estaba acordat per decret, perque la policía o qui siga,no va intervindre?
Està acordat i els bars es neguen a llevar-los? pues una solució és que no comença la festa fins que estiga tot preparat per a comensar la festa , i eixa escusa que dien que els cambrers estaven molt afaenats en les barres i no tenien temps a llevar els tableros i caires, pues un policía a cada barra i controlar que estiguen tancaes fins que estiga tota la plaça adaptà. Serà per solucions? però per culpa de 4 aprofitats de la vida, sempre hi haurà gent descontenta.