L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.271
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 60.885

dimarts, 23 de setembre de 2014

El president Fabra (PP) triomfa en les Corts Valencianes parlant valencià en el debat d'avui


Alberto Fabra, president del PP de la Generalitat ha tornat a 'triomfar' parlant valencià a les Corts Valencianes al debat de l'Estat del País Valencià.

Fabra és un acèrrim defensor dels "senyals d'identitat" valencians i ho demostra parlant ¡per fi! uns segons en valencià. Un moment estel·lar que calia arreplegar per a la posteritat, mentre avançava que la Generalitat portarà a les Corts una Llei de Reconeixement, Protecció i Promoció dels Senyals del Poble Valencià.

Una prova evident, com tantes, de quin és el respecte, la volença, el carinyo que el PP li té a la llengua, demostrat aquest darrer any amb el tancament de RTVV i aquest curs amb el Decret de currículum de Primària, que atempta contra 30 anys d'ensenyament en valencià, elimina els programes d'immersió lingüística i dóna peu perquè en la línia en valencià és puguen quadruplicar les hores en castellà i que en la línia en castellà els percentatges d'hores que es poden impartir en cada llengua siguen 16% en anglés, 24% en valencià i 60% en castellà.

Escolteu, escolteu Fabra, el defensor dels senyals d'identitat. 

Cap comentari: