L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.666
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:57.008

diumenge, 7 de setembre del 2014

La Consellera d’Educació ha donat com a solució a la calor a les aules esperar que abaixen les temperatures al temps que diu que la Generalitat “no és responsable de la climatologia”.

La portaveu del Consell i consellera d'Educació, María José Català, es va referir en la roda de premsa després del ple del Govern valencià a les altes temperatures que estan suportant els alumnes a les classes i que han obligat, fins i tot a suspendre-les en centenars de col·legis.

La Consellera ha dit que el Consell “no és responsable de la climatologia, esperem que abaixen les temperatures” és la solució que ha apuntat. 

Efectivament, ni el Consell ni ningú és responsable de la climatologia però si que són responsables del calendari escolar i del fet que siguem la primera autonomia que comença les classes, quan majorment s’inicien a la resta de l’Estat sobre la segon quinzena d’aquest mes. 

També està clar el Consell te l’obligació de saber que passa en la comunitat que governen i quin clima hi ha i no ha d'esperar que siga el clima qui s’adapte a les seues fantasies.