L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 2.751
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:32.702

dimarts, 30 de setembre del 2014

I és que Madrid i el PP de Madrid ens vol als valencians... barbaritats!


¿Es burlarà dels valencians o del PP valencià?

El projecte de pressupostos del 2015 que ha presentat avui el "nostre amic", el ministre Montoro, torna deixar el País Valencià per davall de la mitjana d'inversió per capita a l'estat espanyol. 


El País Valencià rebrà 776 milions d'euros en inversions, el 6,9% del total estatal front a una població del 10% de l'estat. Aquesta xifra representa una mitjana d'inversió per habitant de 156 euros, una xifra molt lluny de la mitjana estatal, que es situa en els 242 euros. 

I altres que "paguen el pato" són Catalunya amb 145 euros per ciutadà i les Illes Balears que se situa com a la pitjor amb 124 euros. Sí, ja ho sabem. Esteu nerviosos i ja s'esteu preguntant ¿I quines són les de major inversió? I vosaltres que es cregueu? Doncs sí, Castella i Lleó que té una inversió de 669 euros per habitant i Galícia amb 504 euros, que són les que rebran la major inversió per part de l'estat per capità. 

Els pressupostos generals de l'estat espanyol de 2015 contemplen una reducció de la despesa d'un 3,2% i deixar-la en 129.060 milions d'euros, i un increment d'ingressos d'un 4,3%. Els territoris que més reben de l'estat percentualment (sense tindre en compte la població) són Andalusia (17,4%), Castella i Lleó (15,5%), i Galícia (12.3%). 

Ara vorem aquests dies pròxims que diu el nostre president Fabra, el que no pinta fava, sobre aquest números. Suposem que res, tornarà ell també "a fer el número" de callar i atorgar i ajupir-se una vegada més davant dels seus dirigents de Madrid. 

I el poble valencià ¿que?. Com deia La Trinca: "al poble que li donguin pel..... que ja té les conferències de Sant Vicens de Paul! que ací, podríem canviar la lletra per "que ja té imputats, Gurtels, Emarses, F1, visites del Papa, deute bestial de RTVV i el Palau de les Arts i de les Ciències"
-