L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 28 de setembre del 2014

Resultat del 1r Concurs de Plans d'Empresa per estudians i el disseny del logitip del Vivern

 
El Viver d'empreses de l'Ajuntament de Tavernes va donar a conéixer el resultat del “1r Concurs de Plans d'Empresa per a estudiants” i del concurs per al disseny del logotip del propi Viver.

El 1r Concurs de Plans d'empresa per a estudiants tenia dues categories, una primera per a alumnes dels cicles formatius de Formació Professional de Grau Superior i una segona per a alumnes de Grau Mitjà, Secundària i Batxillerat, mentre el concurs de disseny del Logotip per al Viver d'empreses estava obert a totes les persones interessades en el tema.

El jurat va estar format per: José Roselló Ciscar, en representació de l'Associació d'Empresaris de Tavernes, Enrique Cuñat Verdú, en representació del Comitè d’Empresa de l´Ajuntament iPau Pérez Lledó, en representació del Cercle Euram de la Safor.

La decisió del jurat va ser la següent:

Primera categoria, Alumnes de Grau Superior:

 Primer premi, dotat amb 500 euros: Treball titulat Camionet Gourmet, autors Ana Rodríguez Alberola i Jorge Benito Zafra.
Segon premi, dotat amb 300 euros: Treball titulat Serintec, autors Gloria Escrituela Cañamás i Francisco Galera Taberner. 



Segona categoria, Alumnes de Grau Mitjà, Secundària i Batxillerat.

Primer premi, dotat amb 300 euros: Treball titulat Minibuses La Vall, S.L., autors Marta i Amanda Ramírez Grande.
Segon premi, dotat amb 150 euros: Treball titulat Pla d'empresa piscina climatizada, autora Maria del Mar Pérez González.

Logotip guanyador concurs

Concurs de Logotip per al Viver d'empreses el guanyador va ser Mario Pérez Estruch.

Els premis van ser lliurats divendres per la vesprada i a les fotografies podeu vore alguns moments de l'acte i dels guanyadors.
-

5 comentaris:

Anònim ha dit...

El logotip fluix-fluix, hagueren pogut deixar-lo desert, com el premi de disfresses que van donar de mes.

Anònim ha dit...

Enhorobona als aulnes de 2n curs dÁdministració i Finances del IES La Valldigna per guanyar el 1er i 2n premi del Pla d'empresa per estudiants
El esforç i les ganes de treballar algunes vegades es veuen recomprendades

Vegeu al final tot "cuadra"

Anònim ha dit...

Desert? Deixa que la pluja et banye. La sencilleza, de vegades, es un bon reflexe del que es pretén expresar. A mi m'agrada

Anònim ha dit...

Si,emprendre i montar una empresa en Espanya es molt senzill,facil i barat. Has endevinat que el logotip volia reflexar eixa senzillesa.
A mi que em perdone l'autora pero em sembla un esborrany de parvulari. Ho sent,a mi no m'agrada.

pilar alario ha dit...

Enhorabona a tots els participants pero especialment als alumnes de 2n de cicle superior d'administracio i finances de l'ies la valldigna. Vegeu com a la llarga el treball te la seua recompensa. Una abrasada molt forta i com no a la profe que no falte. Molt be m'alegrat moltisim de la noticia.