L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Resultat dels carrers engalanats.

1. Fantasia Floral.  Carrer Sant Benet


2. Vacances de Nadal. Carrer Sant Antoni




3. Charlie i la fàbrica de xocolate. Carrer Sant Benet



4. Benvinguts al Passeig. Carrer Papa Joan XXIII

  
5. Robots.  Carrer Gómez Ferrer


6. Globolandia. Carrer La Barca


7. Calle Sevilla. Carrer Església. 


8. El desert. Carrer Dolors


9. Calvari jardí de flors. Carrer Calvari


10. Hawai. Carrer Sant Josep



 A partir de les 10'30 del matí una comitiva presidida per l'alcalde Jordi Joan i amb presència de regidors de la corporació i membres del jurat, tots precedits pel tabalet i la dolçaina, han iniciat la visita als carrers engalanats 2014.

El jurat ha anat prenent bona nota dels motius decoratius oferits per cada carrer, la seua complexitat, l'ús d'elements reciclats, la bona crítica.... i al final el resultat és el que hem oferit adalt.



L'alcalde Jordi Joan i demés membres de la corporació  han anat parlant amb els veïns, interessant-se pel treball efectuat, per algun que altre problema veïnal.
 -


2 comentaris:

Anònim ha dit...

Hui dimarts a primera hora ( i no se si ha passat abans), la majoria de carrers engalants ja estaven sense cap tipus de decoracio.
No em pareix be, quan els carrers encara estaran tancats tota la setmana.

Anònim ha dit...

Tens tota la rao aixo no ia dret , fastidiar a tot un poble entre falles , clasiques , moteros ,bars que celebren la entra de estiu com la tanca .............. estem en el pais de la farandula ya estem arreglats.