L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 21 de setembre del 2014

A partir d'aquesta nit s'esperen pluges a tot el litoral valencià

 
L'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) alerta sobre intenses precipitacions en la zona mediterrània a partir d'aquesta nit fins al dimarts. Els ruixats i tempestes fortes es deuen a una depressió en nivells alts que s'està desenvolupant al sud-oest de la Península i que envia aire molt humit i inestable a la Península i Balears.

La situació començarà aquesta vesprada a Andalusia i s'estendrà cap a l'interior peninsular arribant aquesta nit al Mediterrània i a la meitat nord peninsular. Els ruixats aniran acompanyats d'aparell elèctric, calamarses ocasionals i fortes ratxes de vent.

La major quantitat de pluja serà demà dilluns, amb ruixats forts i generalitzats en el àrea del País Valencià. S'espera que la major intensitat de pluges siga en el nostre litoral, sud de Tarragona, Eivissa i Mallorca, amb ruixats que poden aconseguir els 100 litres en 12 hores en punts de Castelló i de Tarragona.

El dimarts 23, amb un temporal afeblit, es reduiran les precipitacions, encara que seran probables a Balears i amb major intensitat al litoral de Tarragona. El temporal provocarà mal estat de la mar tant en zones costaneres com en zones d'alta mar. La situació finalitzarà la nit del dimarts al dimecres.
-