L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.013
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.040

dimecres, 17 de setembre de 2014

Divendres dia 26, a partir de les 7 de la vesprada jornada de portes obertes a la nova Escola Infantil Víctor Calatayud6
L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan i el tinent alcalde Perfecto Benavent, de Compromís, acompanyats de tècnics municipals, han visitat la nova Escola Infantil Municipal “Víctor Calatayud”.
La nova escola infantil ha obert les portes i ha començat a funcionar fa uns dies, tot coincidint amb l’inici del nou curs escolar i el divendres, dia 26, a la vesprada, s'ha anunciat una jornada de portes obertes als veïns de Tavernes. 

L’alcalde i tècnics municipals han visitat les dependències del nou centre on de la mà dels responsables de l’escoleta, han conegut detalladament l’organització, funcionament i els serveis que s’ofereixen als menuts, mentre comprovaven el bon estat de les instal·lacions i dependències, així com l’adequació a tota la normativa legal de la Generalitat en estos centres educatius.
 
Jordi Joan  s'ha interessat pels problemes sorgits en el trasllat des de l’anterior escoleta i també les vivències estos primers dies del curs en el nou edifici i va oferir l’ajuda de l’Ajuntament i dels tècnics municipals per solucionar qualsevol contingència que sorgisca.

El pròxim divendres, dia 26, a partir de les 7 de la vesprada, s’iniciarà una jornada de portes portes obertes per tal que durant unes hores els pares i mares dels alumnes, i també els veïns i veïnes que ho desitgen, visiten el nou centre infantil.
-