L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no els comentaris rebuts si considera que aporten novetats, punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb la noticia oferida. Els articles d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR : 2.271
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 60.885

dijous, 18 de setembre de 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Festival de Corals a la Casa de la Cultura


 Les dues corals del poble, "Quinzedemarç" i Marinyen, van actuar a partir de les 8:30 en la Casa de la Cultura. Cançons en francés, italià, castellà i valencià ens feren passar per la cultura popular, el bell canto, la música religiosa per acabar amb un èxit popular de Tavernes "La barraca". 


Cap al final el Superior de la Orde de Sant Joan de Déu, el germà Benjamín Pamplona, pujà un moment a l'escenari per agraïr al poble de Tavernes l'esforç econòmic que fa en l'ajuda a l'ONG Solidaritat amb el Tercer Món. La seua orde, de la que era membre el germà Miguel Pajares, mort fa poc infectat per l'ébola, continuirà ajudant els pobres de Libèria des de l'hospital de Sant Josep de Monròvia.

Cap comentari: