L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

diumenge, 14 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: XXXVII Festival de balls populas a la Plaça Major.



 
El Grup de Balls Populars La Vall de Tavernes va obrir ahir les vetlades a la Plaça Major durant les festes i ho va fer acompanyat del grup de danses de Portugalete (País Basc) “Berritztasuna Taldea” que ens va oferir diverses mostres de les danses típiques de la seua terra.


El dia de Festival de Balls Populars de Festes Majors és molt especial per al grup de balls del nostre poble perquè els membres de l’escola mostren tot el que han aprés al llarg de l’any i els més veterans aprofiten per a presentar sempre un nou espectacle amb peces recents incorporades al repertori.


El públic va agrair amb grans aplaudiments l’espectacle i va reconéixer  així tot el treball que fa el grup per mantindre les nostres tradicions i el fet de portar el nom de Tavernes per tota Espanya i Europa.
-