L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.013
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:37.040

dimecres, 24 de setembre de 2014

Divendres, dia 26, a partir de les 7 de la vesprada jornada de portes obertes a la nova escola infantil municipal


El pròxim divendres dia 26, a partir de les 7 de la vesprada, començarà una jornada de portes obertes per tal que durant unes hores els pares dels alumnes, i els veïns que vulguen, visiten el nou centre infantil "Víctor Calatayud" en el carrer Verge de Desemparats.

La nova escola infantil municipal es un edifici completament nou, perfectament equipat i  amb totes les instal·lacions i dependències adequades a la normativa legal de la Generalitat en estos centres educatius.