L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 17 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Actes per avui dimecres 17

-

17 comentaris:

Anònim ha dit...

Hui podrem baixar a la plaça.

Anònim ha dit...

Jo he baixat tots els dies a sopar amb els amics. La festa se la fa un, no la programació de l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Com es nota que la crisi no ha arribat a tots.

Anònim ha dit...

Per anar a menjar el bocadillo a la plaça no fa falta crisi o no crisi. O tu no sopes? I fumes?

Anònim ha dit...

Ja que la festa se la fa un com diuen,que lleven la regidoria de festes, i de pas l'associació de bous. El pressupost a la saca municipal i cadascú que es faça la festa que vullga (i puga).

Anònim ha dit...

Açó son festes?? festes?? Perquè no programa el govern municipal (el PSOE digam) una mirada a un avió que passa per dalt del poble, de la ruta Madrid-Milán. Aixó es una festa impresionant e? Avergonyit dé dir que el meu poble está en festes i no hi han festes

Anònim ha dit...

L'associacio de bous es una entitat privada i ens paguem nosaltres les quotes, no tenim res del pressupost municipal ni l'Ajuntament ens paga res per tota la tasca que fem en festes per facilitar que Tavernes tinga bous.
I si no estas conforme en les festes el quedes en casa, a dormir i descanses.

Anònim ha dit...

Avergonyit dé dir que el meu poble está en festes i no hi han festes


Pues ho tens clar: canvia de poble.

Que en dissabte i diumenge i despres en dijous, divendres i dissabte no ho tens bé? Deu ser tu molt ric o ton pare (més segur) per voler gastar tant.

malpensat ha dit...

I a quina hora es la ruptura del pacte de govern o altre desencontre ? Será divertida la jornada de portes obertes del divendres .

Anònim ha dit...

Al de l'associació voldria que ens explicàreu quines activitats feu per als socis que pagueu quotes,i també que expliqueu com pagueu tots els bous de festes només amb eixes quotes. Perque altra cosa és encobrir una activitat privada amb diners públics,o no es trau diners de la barra i cadafals?

Al que diu de canviar de poble,no és més fàcil canviar TOTS els polítics que a TOTS els ciutadans? No sé si serem mes rics,pero abans sí erem més pobres però amb 10 dies de festa i actuacions de primer nivell nacional debades.

Anònim ha dit...

Si no t'enteres de la película no te la vaig explicar jo.
Fes-te'n soci i t'assabentaràs.
I fes-ho prompte, perquè no tens ni pajolera idea de com funciona la cosa i així no diràs tant destrellats com que l'associacio cobra dels cadafals.

10 dies d'actuacions de primer nivell nacional debades? Ho has somniat?.
A la plaça varietes amb gent que estava de volta, com Bertin Osborne, Arevalo i en el camp de futbol el negoci privat de la radio i pagant tots per escoltar no figures de primer nivell sino de segona, i les que havien sigut de primer estaven ja en la decadendencia.
I totes pagant.

Anònim ha dit...

No crec que es vallers tinguem cap obligació de fer-nos socis per enterar-nos sobre una activitat que es programa per a festes. Si no vols explicar-te serà perque algo tens a amagar,jo crec que els cadafals els cobrarà algú i l'organitzadora crec que és l'associació.
Sobre les actuacions a festes jo no he dit que fos una per dia sino una estelar. Es veu que ets massa jove quan parles de les festes de la època PP,jo em referisc a abans,les de ara són calcadetes a les del PP,només llevant els varietés creus que són més modernes?

Anònim ha dit...

T'he dit que si vols saber d'una societat privada entres a formar part o preguntes a qui corresponga que no ho has fet. L'associacio no té res a vore amb l'Ajuntament, es una entitat que col·labora en els bous com el club d'atletisme col·labora en les curses del poble.
I t'aconselle que primer que res preguntes quina es la missió de l'associacio en els bous de Tavernes que no ho saps. Ja t'ho he dit que no són les coses com pareixen. I tot està ben regulat legalment.
O potser tot això ho dic perquè soc un jove i ignorant. Mira si sóc jove que encara recorde l’actuació de “Boney M” i la vedette Susanna Egea amb el "Ballet 1920 Company” o a Dyango l’any 1991 en la plaça, o la gran actuació de l'Orquestra "Alcatraz" en homenatge a Vicent Mahiques o "Piedras Azules" l’any 1992, o si vols el concert de Carmelo, ex-component de la Decada Prodigiosa, l’any 1993 o Salomé l’any 1995, i no cal que parlem de les “Nits de Rock Local” aquella especie de concurs entre grups del poble que es feien tots els anys a principis dels 1990.
No crec valga la pena continuar amb mes figures a la Vall.
Pren consell: mira la normativa sobre les funciones de les associacions taurines en els bous al carrer i després opina.
I els cadafals els lloga i els cobra l'Ajuntament.

Anònim ha dit...

Es molt curiós comprovar com hui, i a este article, la censura d'este Blog esta permitint que es publiquen varis comentaris. Algo desconegut ultimament, nomers mireu els comentaris que es publiquen, practicament cap.
Aixó dona a entendre que hi ha gat en sac, o que la polémica crea per el PSPV ha escaldat a algú.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Si no es publiquen es perquè no s'envien, o siga no n'envieu. No li busques mes raons.

Algun i es raro no es publica, com ara, que acabem d'eliminar-ne un perquè ja està derivant en cosa personal i no te res a vore amb el tema.

Tu creus que si censurarem la gent continuaria visitant el blog com ho fa tots els dies? Ahir mes de 1829 pagines llegides, despús ahir vora 1.700 i ara mateix 1.827.
Tu creus que si censurarem la gent continuara visitant-nos?
Per molt que vulgueu desprestigiar-nos els números canten. I la veritat de les informacions.

Anònim ha dit...

No deriva en res personal,el que no voleu es que es parle de l'associacio de bous i la seua relació amb l'Ajuntament. I no,no es una associació mes una que nomes organitza activitats tres dies a l'any. Si llevaren els bous de festes, que pintaria dita associacio?

La Cotorra de la Vall ha dit...

No és correcte. El que no volem som comentaris fets des de la ignorància del que és l'associació i la seua aportació de voluntaris perquè el festeig tinga lloc i que diu la llei i la normativa al respecte.

I sobre tot els comentaris fets des de la rancúnia envers persones que només fan que col·laborar amb l'Ajuntament i fer possible els festejos.