L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 16 de setembre del 2014

FESTES DEL POBLE 2014: Actes per avui dimarts dia 16



8 comentaris:

Anònim ha dit...

Si ja era difícil,encara s'han superat!
Com a única activitat depenent directament de l'Ajuntament, hui tornem a tindre teatre de carrer com ahir. El demés,coloms i futbol.
Prou d'enganyar-nos a la gent i que de dilluns a dijous no es diguen festes!

UN JUBILAT ha dit...

En 64 anys que tinc, es la primera vegada que Tavernes està dues dies sense fer ningún acte de festes a la plaça major,ja se que estem en crisis,però,els diners que es gasten en festes,si están controlats,estàn ben gastats, al cap i al fi el poble es qui gaudix de les festes.Està donant la sensació que com sou el partit dels mestres d'escola i esteu treballant,penseu que tot el mon es com vosaltres.
Els que no treballém també paguém els nostres impostos i ens mereixem unes festes dignes i populars,i no li doneu tant de protagonisme a l'esglesia,pareix que siguen unes festes de la santa inquissició,tot son processóns i rosaris.


Anònim ha dit...

Qui és el partit dels mestres, el Bloc o el PSOE? Perquè el programa de festes es d'unica i exclusiva responsabilitat de la regidora del PSOE, Pilar Altur, que ha fet el que ha cregut convenient.

Anònim ha dit...

El programa de festes de hui és pijor que el d'ahir i mira que ahir era ruin.
La regidora s'ha esforsat en fer les pijors "festes" de la historia i este any ho ha aconseguit.
El nou equip que governe la nova legislatura ho tindrà ben facil de millorar el que esta fent la regidora estos anys

Anònim ha dit...

Lo de l'associació de bous creada exclusivament per a quatre dies de festes a l'any també és idea de Pilar i el PSOE?
El superavit econòmic es mérit de l'alcalde, no de Víctor, i el desastre de festes només és cosa de Pilar.
Diu: el nou equip de govern tindrà fàcil millorar les festes, però dic jo: l'equip de govern teniu clar que diferirà molt de l'actual?

Anònim ha dit...

Home! Molts no son mestres en ambdos partits, em pareix una tonteria. El que jo pense i ja diu molta gent es que les festes han de ser 5 dies intensos I ximpum

Anònim ha dit...

Les festes han de ser dies intensos,diu un.
No hi ha dubte que intensos van a ser després del guirigall de les paelles.
I despres diu que "xim pum",no sabem si pensarà endevinar que el govern acaba com una picà de fesols.

Anònim ha dit...

Noticia: a Tavernes hi ha gent jove, que paga impostos, que vota, i que pensa que les festes son per a eixir per la nit i tindre festa. Es a dir, que quan es desperta no pensa: hui vore coloms volar i un tio fent teatre... QUE GUAPO!!!!