L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 2 de maig del 2012

Un 1 de maig reivindicatiu


Ahir dia 1 de maig, tenia lloc la tradicional pujada a les Creus. Tothom, més o menys, coneix  la pressumpta història i motius pels quals es va instaurar aquest costum a Tavernes. Eren altres temps i el franquisme vivia i campava, amb tot el que comportava, per tot l'Estat.

La pujada a les Creus ha continuat a la nostra ciutat. Enguany, l'Any de les Retallades del PP, ha tingut també un caràcter reivindicatiu i d'oposició a les mesures impulsades pels governs d'aqueix partit a la Generalitat i a Espanya. 


Molts vallers i valleres recordaven ahir mentre pujaven a les Creus que, en allò que toca a situació i guanys socials, hem tornat arrere més de 30 anys, vaja com si amb el PP hi haguéssem tornat a l'època del franquisme en aquests aspectes, i expressaren la seua protesta i oposició de la manera que hi veieu a les fotografies.

-

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Vaja una notícia demagògica, ja estem altra vegada oblidant el llegat de crisi i misèria de Zapatero i del seu partit de socialistos. No manipuleu la història en el vostre favor: el partit del PP avui és un partit de centre-dreta, i el fet que tinga una ideologia més "conservadora" (perquè hui dia PP i PSOE són el mateix gos amb diferent collar) no significa que açò siga altra vegada el franquisme. Per favor, un poc de rigor informatiu, no caigau sempre en els mateixos tòpics que, sincerament, des que el PP va guanyar amb majoria absoluta ja no trobe notícies vostres on no poseu les paraules "PP, feixisme, franquisme" a la mateixa frase...

La Cotorra de la Vall ha dit...

És la seua opinió. Sembla ser que no siga l'opinió de sindicats de classe i dels treballadors. Això de que hem endarrerit en millores socials i guanys dels treballadors a temps del franquisme no ho diguem nosaltres. Estem cansats de llegir i escoltar-ho als mitjans de comunicació. Potser vosté no s'informe en els mateixos.

Quant a Zapatero... ¿què vol que li diguem? Ara fa 17 anys que governa el PP amb majoria absoluta al País Valencià i amb moltes, moltes competències transferides. Alguna cosa hauria pogut el PP fer més? No ens estem referint a més corrupció, més dilapidar els diners publics amb F1 i similars, a privatitzar més hospitals que la cosa no ho oblide ja ve d'abans o posar barracons en lloc d'escoles, diguem per cas.

I quant el PP de centro-dreta? Només cal recordar que pensa de la llei de l'avort, del matrimoni homosexual, del dret de manifestació i reunió al carrer i places, etc.
Dreta dura i pura. El nom no fa la cosa.

Anònim ha dit...

Un video molt didàctic sobre la situació actual:
http://www.tv3.cat/videos/4073770

Anònim ha dit...

Sembla demagogia que un simpatitzant del PP Valenciá, ens parle de demagogia, doncs pot parlar sentant catedra, sap com es fa, i no mes tenim que veure qualsevol programa informatiu de Canal Nou, i contrastar el rigor informatiu que presenten (quasi el qualificariem com rigor mortis).
I ,parlant de tòpics, no es un tòpic que desgraciadament pels treballadors, l'actual president del Govern Espanyol(que sembla esta amagat), estiga aplicant brutalment retallades a tots els beneficis socials que s'havian conseguit amb molts anys de lluita.
Aconseguint al mateix temps que l'economia espanyola, es frene en sec i tire cap enrere.
Cada dia que pasa i no ens plantem els treballadors, perdem mes i mes, drets, llocs de treball,..., tot per omplir el cabás d'eixos "mercats", que estan controlats pels de sempre, que hui en dia son molt mes rics que ahir...
salut

Anònim ha dit...

Un video molt bo el que ens proposa l'anònim de les 14:20:00

Resumint: Som la “generació perduda”; hem de superar la crisis dels 30, la crisis econòmica i la crisis de valors.
A causa dels retalls, España ha entrat en recessió per segona vegada en 4 anys.
Ni en Holanda, amb calificada amb tripleA “AAA” acepta el restrictiu dèficit del 3% imposat per la UE.
Carregant-se l’estat de benestar que 30 anys ens ha costat obtindre no es la sol•lució. S’ha de demanar responsabilitats als polítics que ens han posat en aquesta situació, desbalafiant els recursos quan hi ha hagut.

bello conciliador ha dit...

Amb les fotos que presenta la Cotorra crec que com el quadre de Gironés, l'abraçada, ahir es van ajuntar els cristians i els manifestants, ja vaig deixar pujar els meus fills, i tenien raó tot el món està contra les retallades i ocntra la politica corrupta que porta encara una part dominant del PP. Retallen i nomenen assessors a 2500 euros. Pobre Ciscar, que sembla una home de centre-dreta dominat pels franquistes anti-treballadors del PP, que hi ha i més dels que sembla. El que estan fent a la sanitat i a l'educació no te nom, és un genocidi, que hauria de jutjar Europa, però al tribunal de la Haya. I tot s'arribarà. No ploreu per mi i retrobeu-se amb els treballadors i les treballdores que el capital que tant defensa el PP, els ha llevat el pa dels seus fills. I ara sols volen molletes de pa, tipus caritat, per a que no muiguen a Espanya. Vergonya de País.

Filòsof ha dit...

Qui defensa al Pp li val la cita de Voltaire:

" És perillós tindre raó quan el govern està equivocat."

Normalment venen a per tu o pels teus diners. El primer abusant de la força pública, i el segon demanant-te més impostos, normalment indirectes, però tots valen.

Un reflexió, no és horrorós que quan demanem impostos pigouvians si és l'esquerra els demana als forasters, no als de lloc, si és la dreta ho fa al revés deixa als forasters sense impost i fa pagar als nadius. Assombrós!!
Un exemple, a les Balears en l'impost de l'euro per turista, pel benefici de la sanitat, l'educació i el medi ambient d eles illes. L'actual PP, uneuro per recepta i pagar taxes als estudiants. I no continue, ja que toquen a la meua porta i no esperava ningú.

Anònim ha dit...

No me parece correcto, no se debe de mezclar un acto de todos y para todos con reivindicaciones particulares de cualquier tipo.

Anònim ha dit...

Reivindicaciones, PARTICULARES?
Efectivamente, reivindicaciones de MUCHOS PARTICULARES QUE YA FORMAN TROPA.

Por eso mismo, porqué es un acto de todos, CUALQUIERA puede expresar lo que quiera. Con respeto, con mesura pero, y más en la situación que vivimos, con la contundencia que exige el momento.

Fue un acto de todos y seguirá siendo un acto de todos. Eso sí, lo será mientras intolerantes como tú (Anònim ha dit...03/05/2012 16:01:00) no impidan el ejercicio de la legítima libertad de expresión.

Anònim ha dit...

els sindicats de clase ???? o els trincaors de pasta ???? entre ugt i ccoo no representen mes del 11% dels treballadors d'aquest pais (españa)
vaja noticia mes sense sentit.....zapatero ens arruina hasta el manec n diu mentires sobre el deficit , (25mil millons de euros) i ara la paga el PP ???

tots sabem de quin peu coixeja la cotorreta.....pero dona igual , per que se que el bloc compromis, mai manara a valencia , i que son 4 gats que si manaren trincarien igual o mes

La Cotorra de la Vall ha dit...

I tots sabem de quin peu coixeja vosté.

No sabem el que farà Compromís si un dia mana a València. Sí que sabem que ha fet el seu PPartit i sabem què llegim tots els dies a la premsa sobre balafiament, corrupció, cas Emarsa, cas Gurtel....

Sempre parla qui ha de callar!

Anònim ha dit...

-Quina llastima mes grand, estan cegues aquelles persones que de manera "forofa", O "HOOLIGANISTA", no saben dir altra que zapatero te la culpa de tot. Inmersos en una crisi d'ambit mundial, i que está molt clar la manera de superarla que ha el·legit el ACTUAL govern d'espanyol, i que ho estem patint tots els treballadors y treballadores. El objecte d'un govern deuria ser que els ciutadans tinguen futur dintre del sistema, no que el sistema s'alimente dels seus ciutadans, o tornarem a l'edat mitjana, on els rics i nobles rebrant la pleitesia, i les llepades de culs dels vasalls. (això pot ser li agradaria a mes d'un).
salut