L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.768
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.518

dimecres, 16 de maig del 2012

Serà legal però ¿és ètic gastar-se 826.000 euros en publicitat i autobomo?



El grup parlamentari de Compromís ha presentat diversos escrits a les Corts per preguntar els motius pels quals la Conselleria de Presidència ha licitat diverses “accions de comunicació, publicitat i promoció” per un import de 826.000 euros .

El diputat Fran Ferri assenyalava en un comunicat que "és una vergonya que el Consell retalle serveis públics, apuge impostos i impose un brutal augment de taxes universitàries, i per l'altra es gaste tants diners en autobombo ".

I és que l’anunciada licitació contrasta amb l’anterior per un import de 224.200 euros , motiu pel qual Compromís ha criticat que "el govern del PP triplique la publicitat quan més greu és la situació de les arques públiques valencianes ". Això vindria a demostrar que “davant la inexistència d'un projecte, el PP torna a la recepta de sempre: la propaganda i el malbaratament dels recursos púbics ".

I és que realment no podem entendre com si es poden gastar diners per autobombo i no per pagar impagats que van des de l'habitatge fins a l'atenció als afectats per la sida. No cal ni dir que la Generalitat per ara no s'ha pronunciat respecte a aquestes crítiques.
-

1 comentari:

Estruch ha dit...

Doncs no, hi han diners per a lo que volen : publicitat al seu favor, Fórmula 1, etc.

Les administracions, des de la local, incluída ésta, fins a la europea, seguixen uns criteis que moltes vegades no entenem, doncs no son les que els ciutadans moltes vegades creguem que son més priorita front a altres que ells acorden.