L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.802
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:41.775

dimarts, 15 de maig del 2012

PLENARI DE MAIG: Conveni per engegar la Bústia Ciutadana


El plenari de l’ajuntament de Tavernes aprovava ahir el conveni de col·laboració amb la Conselleria de Presidència de la Generalitat Valenciana mitjançant el qual la nostra ciutat s’adhereix al projecte “Bústia Ciutadana”.

L’adhesió al projecte permet al govern municipal seguir les tasques de potenciació de la participació veïnal en els assumptes de l’Ajuntament. Quan s’engegue el projecte, a traves del web municipal els veïns i veïnes valleres podran fer arribar suggeriments, queixes, propostes.... i tot allò que consideren d’interés.

L’alcalde Jordi Joan en fer un resum de la proposta d’acord confirmava que actualment s’està treballant en la redacció de l’articulat que ha de regular la composició i funcionament dels Consells Assessors, órgans que el govern municipal té interés en posar en funcionament.
-