L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 8 de maig del 2012

Ahir s’iniciava la “XVI Setmana Ciutadana”. Avui intervé l’alcalde, Jordi Joan, amb una xerrada sobre “Organització administrativa i política de l’Ajuntament de Tavernes”.



Ahir a les 7 es va inaugurar la Setmana Ciutadana. L’acte va córrer a càrreg de la presidenta, Maria LLuïsa Grau, i l’alcalde, Jordi Joan, que recordaven el paper de les associacions veïnals, els seus objectius, les seues inquietuds i sobre tot com són un mitjà per participar, reivindicar, tramitar i fer propostes a l’Administració, sobre tot la local, i fins i tot assumir i fer incidir en els veïns les decissions preses en el municipi.

En eixe aspect, l’alcalde va remarcar com l’Associació de Veïns la Valldigna és independent del poder polític, que ni demana ni té cap subvenció i són els socis qui la mantenen amb les seues quotes, indicant que són un punt de referència per a tot poder polític que estiga preocupat per la seua ciutat. 

Eugenio Meló, president de Creu Roja Tavernes, va ser l’encarregat d’obrir les xerrades de la semana i la seua intervenció va servir per acostar-nos a tots, un poc més, l’entitat humanitària que presideix amb una explicació dels seus objectius, treballs i tasques que fan a la nostra ciutat i en general.

Avui és l’alcalde, Jordi Joan, el convidat per explicar els veïns tota l’organització de l’Ajuntament de Tavernes, tant en l’ordre administratiu, com de gestió i polític. L’hora les 7 de la vesprada a la Casa de la Cultura.
-