L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimecres, 9 de maig del 2012

Tavernes ofereix 28 beques formatives dins del programa La Dipu et beca per a este estiu

L'alcalde Jordi Joan i la regidora Vanessa Marti amb alumnes de pràctiques

El web de l’Ajuntament de Tavernes informa de les bases per la concessió de beques de formació a l’Ajuntament dins del programa “La Dipu et beca”. L’import pressupostat per l’Ajuntament és de 28.000 euros, els quals estaran subvencionats en un 80% per Diputació i el 20% restat finançat per l’Ajuntament, el qual serà l’encarregat de pagar la cotització a la seguretat social, sobre els 35 euros per becari cada mes.

Les beques s’oferiran per activitats agràries, físiques i esportives, secretariat i finances, assessoria jurídica i econòmica, documentació, turisme, informàtica, arquitectura, edificació i obres públiques, manteniment elèctric, enginyeria industrial, servicis culturals, sanitat, periodisme i educació. La dedicació serà de 30 hores setmanals en les dependències municipals

La previsió inicial és que el nostre ajuntament oferesca beques a 28 persones. Els interessats poden presentar les instàncies fins el pròxim 21 de maig inclós i els interessats poden accedir al model al web tavernes.org.

L’Alcalde de Tavernes, Jordi Joan ha destacat “l’interès de l’Ajuntament per les polítiques d’ocupació dirigides als joves de Tavernes, i així contribuir a una formació que els servirà pel seu futur professional. Parlem d’unes beques formatives que venen a demostrar la col·laboració de l’Ajuntament de Tavernes i la Diputació de València”.

Les beques estan dotades amb 500 euros bruts mensuals i s’aplicaran al període comprés entre l’1 de juliol fins al 31 d’agost. Les beques s’adjudicaran per concurrència competitiva entre els aspirants que complisquen els requisits de les bases.

Els aspirants seran estudiants majors de 18 anys que cursen qualsevol dels ensenyaments oficials prevists i no tinguen una altra beca, entre altres requisits. 
- Segons el web municipal

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Només dir que em crida molt l'atenció que de 8 beques que s'han ortorgat, 7 d'elles són homes, i només hi ha una dona...¿què està passant:a elles no les interessen aquestes beques, no compleixen els requisits demanats, no estan preparades igual que els homes?....reflexió...no hi ha paritat representativa...

La Cotorra de la Vall ha dit...

Pensem que t'has confundit. Les beques de la Dipu no s'han atorgat encara i hi ha fins el 21 per a presentar instàncies.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, Cotorra. M'he confundit. al llegir la notícia i vore baix de la foto la frase: "l'alcalde Jordi Joan amb els alumnes en pràctiques", he confòs aquests alumnes i alumna amb les persones becades per la Dipu. Demane disculpes. Fallo meu. Però moltes gràcies per la puntualització. No m'havia donat compte.

Anònim ha dit...

Més perdó: L'alcalde Jordi Joan i la Regidora Vanessa Martí...
"a Dios lo que es de Dios, y al César lo que es del César". El que és, és.
Demane disculpes a la regidora per haver-la oblidat, m'ha costat retindre tota la frase completa. Ho sent de veres.