L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.992
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:40.187

dimecres, 16 de maig del 2012

Les autoritats locals visiten les obres del futur Taller Ocupacional d’Adisva



Els visitants davant l'ample edifici d'ADISVA

L’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, amb la regidora de Serveis Socials, Karina Vercher, i la regidora de Cultura i Educació, Pilar Altur, acompanyats per la presidenta d’ADISVA, María Ibáñez, han visitat les instal·lacions del futur taller d’ocupació d’ADISVA (Associació de Discapacitats de la Valldigna).

Les obres es troben en una fase avançada i una vegada estiguen acabades seran un element clau per a la promoció i integració de persones amb discapacitat a la Valldigna. Els visitants varen comprovar l’estat de les obres, que executa l’empresa Construccions Estruch, i el fruit de les ajudes i subvencions recollides els darrers anys i les aportacions en les diferents activitats que realitza ADISVA per a recaptar fons.

La construcció comptarà amb una zona taller de grans dimensions i molt ben il·luminada que podrà acollir fins a 40 alumnes a ple rendiment. L’edifici del taller ocupacional consta de dues plantes més un terrat, bastit sobre un solar de 600 metres de terreny. 
-

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com diu altre blog:
Porten quasi un any al govern i han visitat les obres. I que mes? Esperem altre any?

Anònim ha dit...

Supose que tu el referiras a les autoritats de la Conselleria del PP, eixes que poca cosa han fet per avançar l'obra despres de l'endarreriment que va partir l'estudi per la falta de planificació en l'inici imputable també al PP de Tavernes i a la fallida de l'empresa que, li va passar com a la de l'institut, i damunt han fet algunes coses de risas en el projecte, perquè tu sembla que ho has oblidat, jo no ho oblide, que eixe projecte, eixa obra, eixa adjudicació i tot el demes ha sigut de la Generalitat, del PP, es el PP de la Generalitat qui paga i mana no el govern municipal que no ha pintat res i poca cosa ha fet per no dir res de res i poca cosa ha pogut canviar del projecte i per a mes pitorreo en l'obra de la Generalitat del PP el col·lector que havia de servir per a evitar inundacions en l'avinguda el col·lector no està acabat i ara diuen que ja ho parlaran amb l'Ajunament d'ací un temps.
Com diu un altre blog que ni esmente ni llig sembla ser que nomes s'han recordat de les obres els mandons de la Generalitat per a vindre a fer-se la foto.