L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

divendres, 25 de maig del 2012

L’alcalde, Jordi Joan, s’entrevista amb el subdelegat del Govern a València, Luis Santamaría Ruiz, amb l’objectiu de desbloquejar l’estat d’execucio del projecte del Vaca i solucionar el problema d’El Vergeret, sense autorització de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer.


L'alcalde i el subdelegat en una passada  visita a l'Ajuntament de Tavernes
Jordi Joan ha valorat positivament la reunió perquè “el subdelegat del govern ha entés perfectament la problemàtica de Tavernes, tant el perill de les inundacions com la sentència que afecta de demolició d’edificis del Vergeret ”.  El mateix subdelegat s’hauria compromés a informar de la situació a la Delegada del Govern en el País Valencià, Paula Sánchez de León i a mediar amb la Confederació Hidrogràfica de Xúquer i el Govern Estatal”.  

Per tal de recolzar els arguments de Tavernes i la urgencia i prioritat del projecte, cosa que ja contempla la Llei 10/2001, de 5 de juliol, del Pla Hidrològic Nacional, l'alcalde li ha lliurat al subdelegat dos videos de les inundacions de 1996 i 2007.

I s’ha de dir també que tot apunta a què la Delegació del Govern  desconeixia tot sobre la problemàtica del Vaca que li explicava l’alcalde.  ¿Ningú no els havia informat sobre la situació de Tavernes i del projecte? Un fet un poc estrany quan no fa molt llegiem en Las Provincias 


Ara, pensem que  després d’aquesta reunió està clar qui es preocupa i treballa per una solució, i més clar ho tenim encara tots els vallers si recordem les al·legacions presentades pel PP de Tavernes en contra del projecte del riu Vaca el passat mes de novembre. 

Jordi Joan ha indicat  que “esperem que després de les reunions amb Delegació de Govern i la després en la Confederació Hidrogràfica del Xúquer canvie la postura del Govern Central i l’execució de les obres de canalització del riu Vaca siguen una realitat. Les obres acabarien amb els problemes d’inundabilitat de la nostra ciutat, permetria que el Vergeret obtinguera l’autorització de Confederació  i a més continuarem amb el desenvolupament de Tavernes”.

El nostre alcalde està posant gran interés i esforços personals per resoldre aquest problema. Recordem que ja va convocar a totes les formacions polítiques valleres amb representació en el Parlament Espanyol perquè cada grup parlamentari en les Corts Generals fera una esmena als Pressupostos Generals de l’Estat. Així es va acordar però finalment  va ser Bloc-Compromís l’únic que va presentar l’esmena als pressupostos de l’Estat del 2012. 

Una esmena que despús-ahir es va rebutjar en el Congrés de Diputats i per culpa del vot en contra del PP, amb majoria absoluta a la cambra, deixava sense assignació el projecte del riu Vaca a pesar que està acabat i en fase de licitació.
-

36 comentaris:

Jo soc el qui soc ha dit...

Estimats, no es pot esperar menys d'aquell que ha estat elegit i hui governa gràcies als vots i el suport que li han donat, i donen, les altres dos formacions polítiques que, mai hi ha que oblidar-ho, són les qui li permeten governar i gràcies a elles governa (PSPV-PSOE i Karina Vercher).

Per altra banda, fer el bé no és un mèrit, sinó un deure. M'alegra que l'alcalde vetle pels interessos del poble, però no hi ha que oblidar que només està fent el que li correspon i, al meu entendre, no mereix premí ni recompensa alguna per fer el que li cal fer com alcalde que és, més enllà del degut reconeixent al seu esforç.

Salutacions

Anònim ha dit...

tot això sona molb bonico. Però també sembla fer-se el interessant i després donar llargues.

Anònim ha dit...

La foto no es d'ahir

Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes ha dit...

Anem a vore : El senyor Vidal no diguè, pregunte als altres asistents, que el dia seguent de la reunió sobre el tema de les esmenes als PPGG pel tema Vergeret, anava a parlar am la delegada del govern, o eu vaig entendre jo mal ?

I eu dic perquè ahir la premsa dia que el subdelegat anava a informar a la delegada.

Doncs, com quedem ? Espere que no com camot.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Efectivament. Tens raó anònim de les 13.10 la foto és d'una passada estada a l'Ajuntament. L'entrevista d'ahir va ser a València. Gràcies.

A l'anonim de les 13:04: Si vosté es refereix a l'alcalde i diu que dóna llargues en aquest tema del Vaca, li direm en base al que sabem - no amb el que publiquem- que demostra que no té massa idea de què parla. Perquè entrevistes i gestions li podem assegurar que en porta fetes moltes i moltes, amb polítics de tots els colors, i des del passat estiu.
Però no és l'alcalde qui dóna llargues, sino qui ens governa que ben clar ho diu avui el Levante: el govern d'Espanya del PP ha ordenat paralitzar tots els projectes que no havien començat. El del Vaca està en fase de licitació, que no és igual que en fase d'execució.

Anònim ha dit...

Què boniques paraules, estimat Jo sóc el qui sóc!
Obligacions, deures.... Tantes obligacions i deures tenen els polítics i no en complixen cap, que bé està que un que intenta complir-ne li ho reconeguem. O et sap greu?

I efectivament, eixes dos formacions donen suport, però també el Bloc dona suport i fa que no governe el PP. Això tampoc ho oblides!
I si agafem les teues paraules a l'inrevés, gràcies al Bloc governa el PSOE i Karina, sinó estarien en l'oposició.
No ho oblides tampoc.

Anònim ha dit...

Si Manolo anava a informar a Delegació i així es pot llegir en l'enllaç a Les Provincies i no ho ha fet, si presenta al·legacions en contra del projecte, si no presenta cap esmena, si voten en contra en el parlament espanyol, algú em pot dir a que juga el PP de Tavernes?

Jo soc el qui soc ha dit...

Anònim de les 15:30

Dius "I si agafem les teues paraules a l'inrevés, gràcies al Bloc governa el PSOE i Karina, sinó estarien en l'oposició. No ho oblides tampoc"

Si agafes les meues paraules al reves, simplement no governaria ningú dels tres. Cap d'ells te prou vots per a governar en solitari.

I t'oblides d'una cosa. Tots dos poden governar igualment sense necessitat del Bloc, perquè sembla que t'oblides que els dos poden fer costat al PP, i ja saps on quedaria el Bloc. Clar?

Ho sento molt, però és el Bloc qui depén totalment d'ells. És el Bloc qui està rebent el favor d'ells, que no al reves. No ho oblides i estigues agraït!!

Al igual que t'agrada que li se reconega a l'alcalde el que fa bé, igualment t'ha d'agradar que és reconega que està com alcalde gràcies al PSPV-PSOE i Karina Vercher.

Salutacions

Anònim ha dit...

Pues ja ho saps: a governar amb el PP.

Jo n'opine com tu, si hagueres començat dient que els tres es necessiten, pues val, bé.
Però dir que el Bloc necessite els altres per governar quan tambe els altres necessiten el Bloc (jo havia descartat el PP, tu no) crec que no cal seguir garbellant aigua. Així que tota la rao per a tu.

Anònim ha dit...

Pareix mentira, ¿que espereu del PP i el seu govern antivalencià?

Sanatamaría prometerà el que vullga, però realment està pensant en deixar el nostre estimat País Valencià i anar a Madrid a vendre's per quatre duros.

Els partits espanyols ja mos tenen acostumats a esta dinàmica.

Bello contra els cínics ha dit...

Tu creus que es pot governar amb la gent que ha gestionat la derrota de la CAM, de Bancaixa, del Banc de València, del cas Gurtel , d'Emarsa, del Sr. de l'Aeroport, del cas Brugal. Dels que volen violar a una de les nostres diputades que han estat darrere d'aquestos casos, dels que volen entrar i matar els periodistes. Dels que li han fet la coba a Urdangarin i al sr. Camps. Desl de Terra Mitica, de la ciutat de les Ciències i els seus diners, del que estan estan investigats per blanqueix i diners al seu partit. Dels quals l'actual vicepresident de la Generalitat renega de tots ells. Que ha fet el PP d'ací si no vore el negoci i d'eixar la ciutat als peus dels de fora. O ja no recordem, no tenim memòria, de la piscina, del parquing, de la gestió dels pais, de l'agricultura local, de la connivencia amb cert funcionariat. Creu que ho ha tingut fàcil el nostre alvcalde sense majoria absoluta, i si mire el que ha fet en poc de temps i amb les seus condicions, això si amb el respecte i admiració dels que treballaen per ell. O es que Tavernes és diferent i un poble que vosté vol amb alzeimer. Tot passa les condicions son dificls, però hem tingut la sort d'un bon equip que saben parlar i fer, o es que no ha vist l'alclade i Victor parlar en públic, donar una ocnferència, no unes paraules de salutació. O es que no ha vist curriculums i qui viu, i viu d ela politica, i qui esta al costat de qui necessita d ela politica per a ser com a mínim persones. Temps dificils que han sabut posar els poders fàctics que hi ha a un poble al seua lloc. I per això tenim memòria, i per això defensem l'equip de govern, contra els que s'han aprofitat del govern. Mire noms de qui treballa a l'ajuntament i vora. Jo crec que no es pot fer més pel tema que ens porta, si no pregunten als qui saben. La resta, només serveix per crear alzeimer al meu pobre poble, i ben pobre si no aconsegueixen salvar la situació i anar a crear llocs de treball. Tenim moltes coses en contra però tenim les ganes de anar a per elles pel bé de la gent de Tavernes, per això ens hem unit en getió responsable.
Vergonya de país, el que ens han deixat i eles del PP com acòlits tenen la culpa, tot i que no hagen fet la misa ells.

Anònim ha dit...

Molt molt d'acord amb Bello contra els cínics!! Senzillament perfecte!! Gran comentari!!

Ja estic açí. Robinjut. ha dit...

Molt bé per la teua exposició, bello.
Però crec que per ara el govern ha estat només boniquet, encara no aplega a "bello".
Apart de dir que la perfecció no existeix, i errades en fem tots, i els polítics també som humans, crec hi han dos grans peros a la gestió del tripartit:
-L'amiguisme als llocs de confiança (terme que em rebolica la panxa, qualsevol funcionari honrat i ben dut no és de confiança?).
-La gestió de les retallades amb els treballadors de l'ajuntament i associacions (primer caldria revisar les subvencions, i després els retalls).
Per tot el demés, un notable.

Anònim ha dit...

Els llocs de confiança són per a gent de confiança. o tu si fores alcalde ¿que faries? No cal ho digues. Faries igual: confiar en una persona de la teua confiança.
I cal recordar que als funcionaris ningu els ha tocat el sou, han deixat de percibir augments com IPC no contemplats en cap llei.
I sobre subvencions? no hi ha cap motiu per donar les i el que les dona posa els criteris que creu.
Despres del que has dit i nomes per eixes dos xorrades , nomes notable? excelent home, excelent.

Robinjut ha dit...

Si jo fora alcalde, que faria?
Sí, si que cal que ho diga, encara no ha aplegat el moment en que TÚ hajes de dir el que JO faría.

No, no posaria a la persona que tots entenem com a "de confiança" perque es confon confiança amb servilisme, i no ha estat el més format i convenient per al càrrec sino per al polític. I així, éste treballarà tot lo millor que puga per al partit, però no necessàriament per a l'Ajuntament, que no sempre és el mateix.
I si els polítics fóren bons gestors i no tingueren por d'amagar res, no patirien de tindre càrrecs de diferent ideologia, perque treballadors hi han bons i roins i no té res a vore amb la ideologia. Per a mí, també passa amb els polítics, hi han bons i roins a tots els costats i partits.

Dius que els augments de l'IPC no estan a la llei. Però tampoc dius que no és ilegal, son convenis entre patronal i sindicat. Que estas en contra de que es negocien millores amb els treballadors? Dubtes que Wert i Mato van a retallar-nos amb la llei a la mà? I que J.Fdez Díaz puga declarar legalment terroristes als estudiants manifestats?

Com pots dir que no hi ha motius per a donar subvencions ningú? Saps que els polítics locals es donen "subvencions" per als seus grups i no se les han retallades?
No és part de la política social els convenis que té l'ajuntament amb associacions i clubs? Saps que si molts serveis que estos donen es facturaren costaria més diners a l'Ajuntament? Saps que l'Ajuntament els ultims anys intenta "privatitzar" a través de subvencions quants més serveis millor? Saps quant s'estalvia en persones contractades?
Clar que l'Ajuntament reparteix posant els criteris que creu, i Franco també afussellava a qui creia i no li demanava comptes ningú. Però crec que un govern progressiste deu explicar com reparteix i perqué, i en les associacions crec que no ho saben. No estaria de més, igual que proposen taules i enquestes ciutadanes que es segueren amb els representants socials del poble i explicaren la política a seguir. Fins ara només han explicat el % que lleven sobre el que es donava amb el PP, i això no és prou.

I si et semblen això dos xorrades...
És que si el tripartit pensara com tú, de seguida els baixe a l'aprovat raspat.

P.D. Sembla molt preocupant per a la gent realment progressista, d'esquerres i valencianista del poble, que gent defensora del govern com tú, useu eixe llenguatge prepotent i sectari del nou ric que mai ha manat i ara pot fer-ho. Li feu molt de mal al poble i molt de bé a la dreta. Penseu que maneu per les errades del PP, per favor no feu que tornen a manar en 3 anys per fer com ells.

Anònim ha dit...

No crec que confiança és confonga amb servilisme. Si ho creus així, fes-t'ho vore. Alguna cosa passa. Justificatio non petita... ¿Per això no dius que faries...?

La pujada de l'IPC que cobraven tots els anys fins ara, fóra quin fora l'augment marcat en els pressupostos de l'Estat per al funcionariat era il·legal. Informes hi ha en eixe sentit d'il·legalitat. Tots els convenis de l'Administració han de passar pel filtre de la Delegació de Govern, que en determina l'aplicació en base a la legalitat. Aquest no ha passat mai. Sembla mentida que això no sapigues.

I que ha de vore Franco amb les subvencions? No hi ha cap llei que obligue a donar subvencions i com les ha de donar. Menut bollit mental!!! Tant senzill que és: Hi ha obligació de donar-ne cap? NO. Doncs, el que es done ben rebut. I el recorde que firmar o no un conveni es voluntari per les entitats. I si firmen, em de deduir que benefici tenen.

I eres un faltó. Voldria saber on he usat llenguatge prepotent i sectari. Només he dit que per a mi això eren dos xorrades perquè el sou als funcionaris no se'ls ha tocat i les subvencions no son obligatories.

Robinjut ha dit...

Ja que tens ganes d'explicar coses, entrem en el tema, i diguem-les totes:

Saps ben bé que confiança es torna en servilisme, perque si el càrrec no és de confiança però és bon treballador no has de patir de res, sempre que faces les coses legals. Si no és bon treballador, per això estan els expedients i els caps de personal. Altra cosa es que vullgues fer trampetes i amagar-les. Però així i tot has d'anar en compte, les amistats -inclòs les famílies- es trenquen, mira si no com es va destapar Gurtels i altres empastraes, per venjança entre ells. Allí també eren tots "de confiança".

Sobre l'IPC dels treballadors no sé qui té raó, però el fons de la qüestió és que el tripartit va jugar amb la por dels treballadors, amb la crisi i de manera prepotent. I no va estar al costat del treballador, va negociar amb la part servil i poregosa del comité i va ignorar reunions amb els més reivindicatius.

Lo de Franco ho dic perque dius que els polítics donen le subvencions a qui volen i com volen. No és això un llenguatge prepotent? I de bollit mental, res, saps qui fa la llei i que els polítics al final tenen molt poques obligacions, responsabilitats menys encara i drets i prebendes, tots.
No, les subvencions no són obligatòries, però els convé signar-les (sí, sí, a l'Ajuntament).
Si no, que les lleven i es queden sense esport extraescolar, ni música en festes ni processons, ni cavalcada de reis per les falles, ni servei de creu roja ni protecció civil...
...dos xorrades, vamos.
Però no ho lleven, simplement ho retallen, o "ho modifiquen" com diuen els del PP, per no usar el mot retall. Ahí crec que t'has esvarat.

Prepotent per llevar-li importància al que en té, i sectari per creure que el govern ho fa tot bé.

Ah, no m'has contestat res sobre l'ús interesat de l'Ajuntament sobre les subvencions ni perqué no expliquen com assignen les quantitats. Tampoc tenen cap obligació de fer-ho, no?
Aneu en compte, que molta gent estem fartant-no de moltes lleis dels polítics.

Filòsof ha dit...

"Quan parla el cor, ha de callar la ment". Diu el malaurat escriptor txec.
I pense que la cotorra està per a que parle adhuc l'estòmag. Benvingut el debat civilitzat, sempre a porta convivència. Però entenc que el bloc de l'esquerra sempre va desunit, inclús en les eleccions. I tenim el defecte que una vegada que ens donen la raó discutim per la insignificancia que diria la dreta per anar separats. Tot i com està el poble pla.

Anònim ha dit...

No tinc ganes d'explicar res, ni menys a gent que com tu pontifica dalt de la trona, no aterra i està per damunt del bé i del mal.
Encara no t'has adonat - crec que no vols adonar-te- que els carrèc de confiança no son funcionaris, són això carrecs de confiança SON DE FORA DE LA CASA, SIGA AJUNTAMENT, DIPUTACIÓ, ETC. ¿Bé o mal fet? Això seria un altre debat. Però si treballa mal eixa valoració del carrec de confiança, no passa per expedient disciplinari ni per cap manament de cap de personal o gestió. Depén directament del polític, i si no li serveix (pot ser molt be, però tots no aprofiten per a ser per exemple secretari particular d'un alcalde)... decret, i es contracta un altra persona de confiança.

Quan a les negociacions amb els treballadors... no tens ni puta idea del que dius, ni saps res del que es va negociar, ni el que es va coure en dues setmanes de gestions negociadores. I el tripartit (quin nom mes lleig! Tibi quoque filius meus?) va estar senpre al costat dels més dèbils i lluitant perquè no es perdera cap lloc de treball. Si haguera fet el que "les vaques sagrades" volien... molts de la brigada, dones neteja etc. estarien al carrer. Però que no ho diga jo ¿Perquè no parles amb els representants dels sindicats de classe en el Comite? El que t'he dit: ni p.i del que parles.
Quant a musiques en processons, activitats extraescolar esportives... no hi ha cap que siga precisa i ET RECORDE QUE SI LES FAN LES ENTITATS ES PERQUÈ L'AJUNTAMENT LES PAGA, que no ens ixen debades, I LES PAGA VIA CONVENI. No seria la primera vegada que alguna no voldria fer un simple acte que ha vingut inesperat perque no estava en el conveni i s'ha hagut de pagar a banda.

Anònim ha dit...

No sé per què perdeu el temps en esta persona (Robinjut (sic)) només vol polèmica i mostrar el poc que sap, segurament tindrà alguna espineta clavada amb algú, i no sé per què, crec que eixa espina la té amb el Bloc. Valdria la pena passar d'ell...

Robinjut ha dit...

Per a no voler explicar res t'has explaiat prou. Però tens raó, has dit molt però no has explicat res.

Dir que per a mí no deurien existir els càrrecs de confiança com tú entens. Mira com acaben les empreses on tots els que treballen són familiars i amics.
Altra cosa són els càrrecs de confiança funcionaris o d'empreses municipals. Si, ja sé que son funcionaris i han guanyat la plaça, o han estat seleccionats per l'empresa, però explica'ns a la gent del carrer que no són de confiança els casos del cap de policia i de FCC, així com qui són les empreses que obren els columpios i demés.

Quan a les negociacions, ara ja sé quina versió has sentit, la dels polítics, ho demostres de sobres. Crec que t'equivoques quan barrejes vaques sagrades amb comité. Tampoc dius la gent que s'en va eixir del comité per la baixada de pantalosn d'algun sindic llepaculs amb els polítics. Ni de la força que va fer KARINA en contra del Bloc i SOE en les negociacions, a favor dels treballadors. Ara resulta que el tripartit (perdó, però a mí no em sona tan mal) estava pels més dèbils, per això els lleva tot l'aconseguit durant molts anys, i vosaltres només parleu de l'IPC. Van jugar amb la por dels interins rumorejant una llista d'acomiadaments, i des del comité van estar a un pel de fer-los una vaga. Tot açò és la idílica negociació que tú vas viure, va, vinga, que dones risa!!

I per les associacions saps que qui més es beneficia dels convenis és l'Ajuntament, s'estalvia altes en SS, IRPF, IVA, assegurances, etc. que no paga d'activitats proposades pel consistori i no per les associacions com processons, esport extraescolar, cavalcada reis per les falles i molts més. Així, la majoria d'actes dels convenis no són una ajuda, sino uns serveis al preu que marca l'Ajuntament, ara amb retallades (o modificaciones, com diuen els del PP). Tot açò és un encobriment de treball en negre per part de l'administració (qui hauria de luitar-hi, sarcàstic, no?)
Sobre activitats fora del conveni, dir que hi han moltes que tampoc es paguen. Només faltaria que l'Ajuntament disposara de les associacions quan i com vullguera i no pagara a ningú. Seria l'avantpàs de la tornada a la dictadura (amb bones maneres, això sí).
Quan vullgues exposar un tema, t'aconselle que t'informes i demanes pareixer a les dues parts de la discussió, tú no ho has fet ni amb els treballadors ni amb les associacions. És un petit defecte que teniu els polítics, només baixeu al carrer quan venen eleccions.

Anònim ha dit...

Això de que no s'han estudiat els convenis i un per un no ho tornes a dir perquè ja t'han dit que no tens idea, i la veritat no en tens massa i no saps que des del govern municipal hem vist objectius i finalitats de cada conveni, que interessava o no i com al municipi, qui estava cumplint o no el conveni i quins criteris se seguien per enguany a l'hora de donar les subvencions d'acord amb l'economia.
Pareix Robinjut que et prens les coses com si fora un joc de xiquets i la cosa es més seria que un comentari com els que fas. No retallem per gust, i no som culpables de la situació que ens han deixat els teus amics, si els teus amics, perquè ni els has nomenat per a res quan son els causants i per a tu ara resulta que els dolents som els qui estem pagant el pato, i ens costa fer coses que no voldríem fer. Calla d'una ja.

Anònim ha dit...

Tens tota la raó, anònim de les 15.44.

Este sembla que volia ser secretari particular d'algun polític i no li ha eixit bé la jugada. El seu últim escrit acaba de demostraar que no te ni p.i. del que diu, sobre tot en allò de les negociacions que no sap ni qui les feia ni quan les feia(i no era Karina, sempre fora d'ona) i qui les feia amb qui tocava fer-les de l'altra part. Que tot no és anar a la reunió de sindicats i govern. La fontaneria està per a algo.

Per començar Robinjut no sap ni que FCC és una empresa privada. Ni ho sap ni vol saber-ho. I contracta a qui vol segons els seus interessos. I el cap de policia no és carrec de confiança. Es un professional. I se'l busca per professional per tindre la categoria adient, que cosa que no es podia dir d'algun altre fa uns anys.

Xe i quant a les associacions... ¡que no firmen! ¡tan fàcil com és! que no firmen!. Si firmen ambdues parts es perquè es beneficien els dos, o no? Ara de que vas, si estalvia això o allò. No s'ho estalvia l'Ajuntament sino Tavernes que això ix dels nostres impostos. I les associacions tenen uns recursos segurs i garantits. Beneficis per als dos ¿Tu de que vas? Si no es beneficiaren no firmarien.

I si dic una cosa, es perque la sé i estic informat. De primera, de segona i de tercera mà, cosa que dubte de tu, que parles d'oida. Esperem la tingues almenys afinada. Jo no dire com tu que les subvencions s'han donat a lo loco, sense estudis previs. Perquè em consta que revisat tots els convenis, s'han eliminat els que no eren vàlids i algu hi ha de nou. I això s'ha explicat a qui tocava, a les associacions i no a tu Robinjut.
Home, seran novatos d'un any encara no, però no tontos. Es que no tens idea del que es cou a l'Ajuntament i parles i parles.

Robinjut ha dit...

A "l'anònim" del govern municipal:
Ara els del govern sou anònims? No detenteu un càrrec públic?

A vore, us explicaré a tots l'assumpte dels convenis, ja que tant vosaltres com els polítics actuals, a més de jovens sou nouvinguts i en la oposició no es vau assabentar prou del tema.
Bàsicament, els convenis estan formats per claúsules d'activitats dels beneficiaris (associacions) a canvi d'una quantitat econòmica. Sí, efectivament, s'ha llevat alguna claúsula que no es complia per part d'alguna associació o que l'Ajuntament no voria convenient. Inclòs algunes associacions o clubs no han firmat cap conveni perque farien poques o cap activitats per al poble.
Però EL QUE NO EXPLIQUEU A LES ASSOCIACIONS ÉS COM MEDIU/QUANTIFIQUEU ESTES CLAÚSULES, tan sols haveu retallat sobre les quantitats del PP, sense parar a pensar si la distribució era la justa abans de que arribàreu. I del PP tampoc ho sabiem perque ho feia a ull, i mai explicava res clar a les associacions ni clubs, i posava i llevaba arbitrariament. Ara, tampoc haveu cambiat res, no haveu adaptat el model a la realitat, haveu retallat on creieu que podieu fer-ho i punt. Primer cal saber sobre el que estic parlant, i després, opinar, sino és fa el ridicul.
I en la qüestió de subvencions no hi ha amics ni enemics. Em fa molta gràcia que sempre acabeu que com no eres el nostre amic eres dels enemics. M'han dit moltes vegades ja això, de l'altre costat de les trinxeres, dona risa, i alhora llàstima, per vosaltres.
I de jocs de xiquets, res, llig-me bé i sabràs que no estic criticant els retalls, sino la gestió de les subvencions. I açò que és el principal, no ho ha fet bé el PP ni ara haveu estat prou valents per fer-ho vosaltres.
De callar-me que vols que et diga, no seràs tú qui m'ho manaràs, eixe és el talant dialogant dels qui manen, no voleu sentir la veritat, i us molesta. Sembles el Juancar en Veneçuela.

Robinjut ha dit...

Al de les 15:44
No, no tinc cap espina amb cap partit en particular, sols opine sobre les actuacions dels polítics i governs, argumentant-ho.No tinc el gust de ser familiar ni amic de cap polític de l'actual govern. Tampoc estic afiliat a cap partit ni sindicat. És llastimós que sols pots queixar-te dels polítics si eres de l'oposició. O dir que tinga comptes pendents amb qui manen. No és la meua intenció traure-li cap duro als polítics, ells ja saben a qui repartir-los. No tinc ànsies polítiques ni econòmiques, no com vosaltres.Es veu que voleu endevinar qui soc, però només pegueu pals a l'aigua, i ho teniu mal de descobrir.

Robinjut ha dit...

Al de les 16:25
Sobre l'empresa privada o pública sé que hi ha una diferència, que és: quí mana i quí posa els diners.
Sobre les empreses públiques o mixtes o "privatitzades" com FCC també hi ha una diferència amb la privada, i és que si treballes amb l'administració i saps com funciona , saps que entre els objectius està quedar bé amb els seus. Si l'empresa sols tinguera pressió de l'Ajuntament per a treballar bé i prou, sols entrarien els millors, no els més amics. La confiança de l'Ajuntament ha de ser amb l’amo o gerent de FCC, no un encarregat. Sobre el cap de policia sembla que també va entrar amb certes irregularitats, ho diu gent de dins de l’Ajuntament i no del PP precissament.
Que vullgues solucionar el tema de les subvencions diguent que no firmen les associacions denota que te'n ixes del tema i no vols parlar del que jo dic. No dic que no els vinga bé les subvencions. Dic que l'Ajuntament se n'aprofita estalviant-se els pagaments de certes feines que es fan en negre. Et sembla bé que una administració ens penalitze a treballadors i empreses si no tens tot en regla, i ella derive diners de feines a associacions? Això és de vergonya i ja fa anys que està passant amb fundacions i ONG's (Urdanga, Tauroni, financiació partits). L’exemple és un poc bruto, açí ningú es lucra però si li vé bé a l’Ajuntament passar-li el mort a les associacions.
Un exemple: abans, amb el Nyau com regidor d'esports existia una Fundació esportiva municipal, on tots els xiquets pagaven el mateix a les escoletes municipals i els monitors cobraven a final de més i donats d'alta. I això ho feia l'Ajuntament on manava el PP amb el Bloc. Després el PP va pensar que perqué havia de pagar SS i contractes, i li ho va passar als clubs. I amb l'esport extraescolar el mateix. Ara fa un any que haveu entrat i segueix tot igual de ilegal. Està bé que l'Ajuntament s'estalvie diners, però no fent trampa, está llevant-li ingresos a hisenda (que som tots, això diuen) i de jubilacions nostres al no pagar seguretat social. I ho sabeu i calleu. Molt bonic.
Jo no dic pobres associacions que els han retallat. Amb el tennis o al busseig o a l'esglesia un 10 al govern per retallar-los, com que no aportaven res al poble. Però la resta no estan ben repartits ni s'ha justificat, ni tenen intenció de canviar-ho.
I ja que jo parle d'oida, i tú tens tanta informació de nosequantes mans, et repte a que ens quantifiques les claúsules dels convenis de 2 associacions o de 2 clubs (2, per poder comparar). Segur que t'ho podran contar Llàcer-esports o Karina-associacions serveis socials o Pilar-associacions culturals. Segur que ho tenen molt clar.
I el que dius que han explicat a les associacions, com saps que no m'ho han explicat a mí també? No puc ser/coneixer cap associació? No puc ser monitor? No puc ser regidor?
Jo et diré el que han explicat:
HEM LLEVAT ALGUNES CLAUSULES DEL CONVENI QUE NO ES COMPLIEN I HEM LLEVAT A TOTS D'UN 20 A UN 30% EL PREU DE LA SUBVENCIÓ, PER LA CRISI. I PUNTO.
Res més, a alguns pocs els han llevat el 50 o 100% de la subvenció (ben fet) i prou, però segueixen sense norma a l'hora de repartir. I els que han actuat d'oida han estat els polítics quan han modificat claúsules sense preguntar ni anar a comprovar les activitats de dites claúsules.
No, tontos no sou, però és pitjor, el que voleu és ser massa llestos i dir les veritats a mitjes, que és que el poble no s'entera de res.
Per això estic açí, per explicar el que feu i no feu, igual que feia abans amb el PP, però sense blogs. Si voleu quedem i us ho explique un dia en profunditat, a vosaltres. A alguns polítics ja els ho he explicat i es quedaren muts com a resposta.
Ara, si no sé el que es cou en l'Ajuntament em tornes manar a callar, sabut!!

Anònim ha dit...

Amén.

Anònim ha dit...

Cotorra envia-li a Rajoy tots els comentaris i lliçons que dona Robinjut. Igual el lloga per si salva a Bankia.

Josep Llàcer ha dit...

Benvolgut Robinjut. Soc Josep Llàcer. Regidor d'esports. Et convide a que vingues a l'ajuntament i t'explicaré, de primera mà, tal i com he fet amb totes les associacions i clubs esportius. Els criteris que s'han pres per signar els convenis i quantificar-los econòmicament. Qualsevol dilluns o dijous pel matí estic a l'ajuntament. Si no et ve bé este horari, pots demanar cita al secretari de l'alcalde. Per a la teua tranquilitat, tant en la signatura dels convenis com en totes i cadascuna de les reunions que vaig tindre amb presidents i directives abans de signar-se els convenis els vaig explicar els motius de les "retallades" i els criteris que s'havien seguit per establir la quantitat a conveniar. Espere la teua visita.

Anònim ha dit...

Mare meuaaaaa!!!! Com esta de flipat el robinjut!!! És una mescla de Risto Mejide i Aida Nizar, és un d'aquells que es creu superdotat i virtuós que parlen i parlen i s'embriaguen de la seua pròpia verborrea sense tindre ni idea de res del que parla. Es fa les seues pròpies congetures i se les creu. Molt peperià diria jo, supose que haurà sigut abduït per el lado azul de la gavina. Diu que no esta afiliat a cap partit i sindicat, però això no lleva que ho haja estat. Un no ningú en algun partit, un militant de segona que parla des del rencor. Verborrea en té molta, trellat cap ni un.

Robinjut ha dit...

No sé si sou els mateixos anònims de la vesprada, però és molt llastimosa la vostra aptitud de rèplica. Comenceu amb que soc de dretes, després quan vejeu que no, és que soc un rencorós del Bloc on no m'han donat protagonisme (no sabia jo que als partits minoritaris hi haguera tal lluita per a figurar). Raro que algú no diga que soc del SOE o EU que no pot vore el Bloc (normalment entre vosaltres esteu calladets), i després del tema polític ja venen les desqualificacions (no t'enteres, tú no saps res de política,et creus Deu) per a passar als constructius "calla ja", "passeu d'ell", "sols parles i parles", i acabar sense respondre a cap raonament meu (no interesa) i amb el "amén" que de segur té intenció irònica, però me'l prenc com a complit, vists els arguments d'uns i altres.

I a l'últim anònim, ja que tú m'envies a Rajoy, jo t'envie a Mónica Oltra, companya vostra (ja sé que us pegue en el tendre, ho senc), per a que llisques el que diu:

"Una de las enfermedades de nuestra democracia es que el partidismo ha desplazado a la política. Una de las cosas por las que la gente dice “estoy harto de la política” es porque, en realidad, la política ha desaparecido. El partidismo es tan voraz que se lo ha comido todo. No hay nada que se diga o se haga en política que no tenga un cálculo electoral detrás. A mí eso, por ejemplo, me harta muchísimo. Cuando vengan las elecciones, ya tendré tiempo de pensarlo, pero en este momento lo que tenemos que hacer como cargos públicos, en mi caso como diputada, es hacer bien nuestro trabajo. Como la gente no es tonta aunque muchos políticos se crean que sí… pones el telediario y te das cuenta de que es todo “Rubalcaba dice”, “Rajoy dice”. Todo está mediatizado. No se habla de política, se habla de lo que los políticos dicen. Con lo cual el partidismo está servido. Y luego, nadie dice lo que piensa o lo que siente. Todo el mundo dice lo que le conviene a sí mismo o a su partido, y eso se ve a la legua. A mí como ciudadana me indigna, yo estoy viendo el telediario y me indigno. No me extraña que al final la gente le dé la espalda a la política, porque en realidad ha desaparecido: el partidismo la mató. Pensemos: ¿cuántos programas de debate político hay y que además no sean a las doce de la noche?"

Entrevista que podeu trobar a la xarxa:
www.jotdown.es/2012/05/monica-oltra-la-crisis-es-una-estafa-a-gran-escala/

És trist que la Mònica siga una excepció com a política que parla com a ciutadana, inclòs al Bloc-Compromís, on molts doneu imatge de progres però useu el mateix sistema que la dreta. A les bases, i fora de la política sé que hi ha molta gent que també pensa així, però dels polítics coneguts, salvaria a Mònica, Caio Lara i Anguita, encara que este últim no estiga en actiu.
Ara voràs lo ràpid que veniu tots a dir que soc d'EU.

A Rajoy no li comente ni l'oratge que fa i a Bankia la deixava afonar-se, que ella (junt als polítics que la duien) sabia ben bé on es clavava.

Anònim ha dit...

Tranquil Josep que no anirà. No veus que ja ho sap tot i que els demes som ignorants?
Ho ha dit: "Si voleu quedem i us ho explique un dia en profunditat, a vosaltres. A alguns polítics ja els ho he explicat i es quedaren muts com a resposta".
Segur que sap millor que tu el que tu vas explicar a les entitats. Menut fantasma!

Robinjut ha dit...

A l'anònim amic de Josep (intuisc que Llàcer):

Jo no he dit que vaja a cap lloc, he dit quedem i us ho explique. El que tinga interés que s'arrime.

Clar que sé el que s'explicà a les entitats, com que no es cap secret, a tots els van dir el mateix. I ademés, el que no explica res de com reparteix les subvencions, es ben fàcil d'endevinar.
Ara per a desmentir la fanfarronà del fantasma sols has de fer una cosa: que explique Josep (o que et conte, ja que és tan amic teu) com fa la distribució dels diners per entitats. De segur que demà ja ho tens penjat açí, com que sou tan transparents...
Ahí t'ho deixe, però cuidao que açò de demostrar és per a valents!!

Anònim ha dit...

Mutis pel fòrum. Jo voldria saber si finalment es fa o no es fa eixa reunió i qui s'ha fet un floc en els pantalons.

Ja li ho han dit a vosté, senyor regidor, no anirà.

I pensar que açò portava camí de convertir-se en un culebro d'eixos sudaques. Quin dia hui mes aborrit.

Enrique Estruch, Coordinador de Units x Tavernes ha dit...

Ara resulta, segons Manolo Vidal, que este encontre i estes declaracions son d'abans de la reunió dels representants dels partits polítics amb representació en Madrid i pel tema de la no inclusió en els PPGGG del Estat del Projecte de laminació, i que l'alcalde amb este article ha volgut donarse autobombo i portagonisme (torne a dir, no eu dic jo, eu diu Vidal, podeu voreu en Quadern), doncs ell no sols s'ha reunit ja, i es reunirá el proper Dilluns amb la delegació del govern.

La Cotorra de la Vall ha dit...

Enrique Estruch et podem assegurar que la reunió de l'alcalde amb el subdelegat del Govern va ser a València el dijous passat, dia 24 de maig, i no va ser abans de la reunió dels partits polítics, com tu dius que diu Manolo Vidal.

Si Manolo Vidal diu això només hi ha dos coses a dir: primer o no està (o no vol) informar-se, perquè la premsa ho ha publicat i segon diu mentires.

Si que es cert que la foto que van emprar els mitjans de comunicació i està en el web municipal és anterior, seria allò que se'n diu una foto de recurs, i que sembla ser correspon a la reunió de la Junta de Seguretat local que es va realitzar fa uns mesos.

Potser Manolo Vidal ha confos la data de la foto de recurs amb la data de la reunió, però la reunió de l'alcalde... va ser dijous 24 de maig, a la delegació de govern de Valencia i allí li van dir al nostre alcalde que ells no sabien res, que ningú del PP els havia informat de res sobre la problemática del riu. I això Manolo Vidal ho sap que es així. Tu et creus que no hauran telefonat o menejat fil per saber que es va dir en la reunió? Segur que ho saben tot.

I quant a voler-se fer propaganda... Des de quan informar de les gestions i més aquestes gestions tant importants i sobre les quals hi ha tants propietaris de pisos pendent es fer-se propaganda? Vol dir que ell es feia propaganda quan es fotografia amb Antoni firmant el conveni de la depuradora, per exemple?