L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.675
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:46.657

divendres, 25 de maig del 2012

El jovent de Tavernes participa en la “9a Trobada de Joves de la Safor” a celebrar a Simat el cap de setmana


 

La IX Trobada de Joves de la Safor és un projecte de la xarxa comarcal juvenil Calaix Jove, un servei de la Mancomunitat de Municipis de la Safor, on a més d’altres ajuntaments, hi ha Tavernes. La trobada d’associacions i entitats jovenils se celebra enguany a Simat al llarg d’avui divendres, demà dissabte i el diumenge, dies on es podrà assistir a l’oferta presentada pels col·lectius, entitats i associacions juvenils participants.

Tavernes es va integrar en el Calaix Jove de la Safor el passat febrer a iniciativa del regidor de Joventut, Josep Llàcer, que va considerar que “adherir-nos al Calaix Jove de la Safor implica que Tavernes formarà part activa de la xarxa de jóvens de la Safor, amb activitats enfocades al sector de la població jove com ara el circuit de música, exposició de jóvens creadors, trobada de jóvens de la Safor i altres activitats d’oci alternatiu. Sens dubte, és una xicoteta inversió que ens reportarà molts beneficis i contrapartides, i afavorirà l’associacionisme juvenil de Tavernes”. En aquest context el regidor ha animat “a tots els jóvens de Tavernes a participar activament en la trobada i a gaudir de tots els actes que es realitzaran este cap de setmana. Vull donar les gràcies a les associacions de Tavernes que hi col·laboren. Esperem que serà un èxit de participació i que els joves prendran consciència de la importància de l’associacionisme juvenil”.

Per avui divendres, la protagonista serà la música amb l’actuació dels finalistes del circuit de música “Escak al Rei”, “Rdp-d-polvo”, “Llunàtics i el Estupendo” que actuaran en el pub Passarel·la.

Demà dissabte, s’iniciarà el dia amb una marxa senderista, organitzada pel Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna, a les 9 del matí, de pujada al castell de Marinyén, amb eixida des del monestir. Després continuaran les activitats amb el primer torneig de futbol La Valldigna, exhibició de pàdel i tenis, cursa jove, grafits, tallers, artistes creart jove, exposicions, paintball, khaima, escacs, oca gegant.

El Ral·li Fotogràfic del CETV tindrà com a lema la trobada de joves de la Safor, amb inscripcions a les 17:00 hores i lliurament de les fotos digitals abans de les 20:00 hores, en la parada del fotoclub del Centre Excursionista de Tavernes de la Valldigna. Hi haurà 3 premis per als guanyadors.

A les 17:30 hores s’inaugurarà oficialment la Trobada amb una sèrie de parlaments a l’escenari oficial. Després hi haurà partida de pilota valenciana, exhibicions de Bollywood, hip-hop, dansa oriental amb Al-Digna, mostra de ball llatí i musical, concerts, muixeranga, animació de carrer, correfocs, torrada popular i actuació de Cabos Sueltos i Shoking.

Diumenge a les 12 del mati hi haurà racons musicals, recorregut amb música des del monestir.

-