L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dimarts, 15 de maig del 2012

El passat divendres va tindre lloc la "XV Volta Cicloturística a la Valldigna"



El tall de la cinta d'eixida
Un any més la convocatoria ha sigut un èxit amb més de 300 participants, entre ells l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan i el regidor d’Esports, Josep LLàcer, que donaren exemple de pràctica esportiva. Era la primera vegada que els màxims dirigents hi participaven com uns ciclistes més.
 
L'eixida a la Plaça Major
Va ser precisament l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, en la seua qualitat de  president de la Mancomunitat de la Valldigna i el regidor d'esports Josep Llacer qui tallaren la cinta i foren els encarregats de donar l'eixida.El recorregut va ser l’habitual: Tavernes, Simat on es va esmorzar, Benifairó i després Tavernes. És una activitat que segon ha resaltat l’organització cada vegada té més èxit i hi ha més gent que hi participa.

Passejant per la Valldigna
Estava organitzada per la Regidoria d'Esports i va comptar amb la col·laboració del Grup de Muntanya la Valldigna, Grup Scout, Creu Roja i Policia Local, amb la col·laboració dels Ajunaments de Simat i Benifairo.

- Remés
-

1 comentari:

QUALSEVOL NIT EIXIRÀ EL SOL!!! ha dit...

Jo personalment, no vaig poder anar. Però em pareix perfecte que les autoritats locals potencien uns hàbits i estils de vida més saludables, em pareix perfecte.