L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR: 1.677
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES: 40.944

dissabte, 19 de maig del 2012

Tavernes s'apunta un gran èxit de participació i de públic en la XXII Volta Ciclista a la Safor


Tall de la cinta

Tavernes ha estat la ciutat inici de la vint-i-dosena edició de la Volta Ciclista a la Safor i, a més, el centre de la primera etapa car la meta també estava instal·lada a la nostra ciutat.

A les 5 de la vesprada l’alcalde de Tavernes, Jordi Joan, i els regidors Josep Llácer i Vanessa Marti tallaven la protocolària cinta en la plaça del Pavelló Municipal, un acte que obria el pas al pas als 200 ciclistes participants pels carrers de la nostra ciutat. Posteriorment, l’eixida real es donaria en arribar a l’eixada de la población en sentit Alzira, des d'on s'iniciava un recorregut total de 46,5 km passant per Simat de la Valldigna, Barxeta, Llocnou d’En Fenollet, Simat, Benifairó i tornada a la meta de Tavernes.

Abans de les vuit de la vesprada acabava la cursa i venia els moments d’espera mentre els jurats feien la classificació, un temps en el qual la pluja visitava sobtament Tavernes però no arribava a deslluir l’acte protocolari de l’entrega de maillots i trofeus, que va comptar també amb la presencia de les falleres, major i infantil, de la nostra ciutat.

Inici de la cursa ciclista
 Aquesta primera etapa que ha tingut la nostra ciutat com a centre ha estat un gran èxit. Són molts els vallers i valleres que han eixit al carrer per animar el pas dels ciclistes. La cursa ciclista ha comptat amb una perfecta organització quant al transit pel poble i ajuda general de la Policia Local.

La XXII Volta Ciclista a la Safor compta amb el patronici de la Mancomunitat de la Safor i amb l’ajut econòmic de diverses cases comercials. Tavernes és qui ha acollit la primera etapa i demà será Gandia que rebrà els ciclistes en l’etapa final.


El campió de l'etapa i lider amb el seu maillot groc
  Classificacions

En aquesta primera etapa, els Master 30 han copat els tres primers llocs de la general

General:
Jordi Berenguer Ferrer
Angel Plaza Monteagudo
Pedro Luís Milán Jiménez

Senior
Manuel Sanchez Aldeguer
Fco. Manuel Ramírez Rueda
Miguel Martinez Faubel

Master 30
Jordi Berenguer Ferrer
Angel Plaza Monteagudo
Pedro Luís Milán Jiménez

Master 40
Juan Delicado García
Fernando Gimeno Tatay
Vicent Sentandreu Benavent

Master 50
Josep Antoni Martínez Sanz
Pascual Orengo Malonda
Francisco Suárez Román
-