L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

dimarts, 1 d’octubre del 2024

Tavernes dona un solar a la Fundació Integra Valldigna per construir habitatges tutelats

El solar cedit per Tavernes a la Fundació

El ple celebrat anit va acordar per unanimitat cedir la propietat del solar ubicat en el carrer del Papa Joan XXIII, 24 de propietat municipal a la Fundació Integra Valldigna. Amb aquesta decisió, l’Ajuntament fa bo el compromís adquirit de cedir a la fundació uns terrenys municipals,  valorats en 76.518 euros, per a construir un edifici d'habitatges tutelats. 

Com vam publicar en el seu moment i es va comentar ahir en el ple, la idea i els inicis dels tràmits per cedir el solar i poder construir l'edifici la va començar la passada legislatura el govern de Compromís, i en l'actual legislatura s'ha continuat l'expedient, la desafecció de l’immoble i finalment, en el ple d'anit, la donació dels terrenys de titularitat municipal.

 La informació que publicàvem aleshores, i que confirma la documentació del ple municipal, és un projecte per construir un edifici de tres plantes amb capacitat per a 24 persones, és a dir set usuaris i un monitor per planta, en el qual els residents tindran la seua independència i privacitat en les habitacions.  El centre ha de disposar també d'elements essencials com cuina, sala d’estar i en la planta baixa hi haurà un pati central interior i una sala d’usos múltiples. 

 

Edifici de la Fundació Integra Valldigna

La Fundació Integra Valldigna ha expressat la seua voluntat de destinar el bé immoble a la construcció i posada en funcionament d’un centre de dia enquadrat en la tradicional tipologia de habitatges tutelats i regulats en el funcionament pels diversos decrets i lleis de la Generalitat. En els condicionants de la donació, s'indica que l’edifici ha de prestar el servei a què es destina en el termini de 10 anys des de la  formalització de la cessió. 

Si amb el pas del temps la Fundació Integra Valldigna es liquida, aquest bé immoble es destinarà a les fundacions o a les entitats no lucratives públiques o privades que perseguisquen els mateixos fins d’interés general.