L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

dimecres, 2 d’octubre del 2024

"Don Hierro" distingida amb el "Premi a la Innovació" per la Cambra de Comerç de València

 

L'empresa de Tavernes "Don Hierro" ha estat distingida amb el "Premi a la Innovació" dels "Premis Cámara" lliurats dins dels actes de la "Nit de l'Economia Valenciana" celebrada al Palau de Congressos de València la nit del passat dilluns, dia 30 de setembre.

L'acte va reunir sobre els 1.400 empresaris i va comptar amb la presència del president de la Generalitat, Carlos Mazón; la ministra de Ciència, Innovació i Universitats, Diana Morant, així com de l'alcaldessa de València, Maria José Català, entre altres autoritats.

El jurat de la Càmbra de Comerç de València amb aquest guardó reconeix la capacitat innovadora de  "Don Hierro", la seua adaptació a les necessitats del mercat així com la capacitat de col·laboració amb empreses i organismes per desenvolupar projectes de I+D+i, Innovació col·laborativa i Innovació oberta.