L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

dijous, 3 d’octubre del 2024

El "Mama Travel Fest" a celebrar a València el 5 i 6 d'octubre tindrà una representavció de Tavernes

 

València acollira aquest cap de setmana, dies 5 i 6 d'octubre, el congrés de famílies viatgeres d'Espanya, el "Mama Travel Fest" i Tavernes estarà representada per Laura Bosca, amb una ponència sobre l'Escola Maternal "La mare que et va parir" de la qual es creadora. Aprofitarà per parlar sobre les seues experiències viatjant sola amb la seua filla, de poc més de dos anys, a llocs com l'Índia o el Perú. Unes aventures on a més ha hagut de bregar amb el hàndicap de patir diabetis.
 
 
Laura Boscà
 

El "Mama Travel Fest" es celebrarà en l'edifici Base One de La Marina durant una gran acte festiu pensat per a demostrar els beneficis de viatjar en família, somiar amb nous destins, a inspirar-se amb grans històries viatgeres i a aprendre que explorar el món junts és molt enriquidor i més senzill del que sembla.
 
Los Mundo
 
 Els assistents coneixeran la història de Marta Bruyel i Daniel Gimeno, "Los Mundo"  que, al costat dels seus xiquets Tao, Dhara i Erik des del 2018 recorrent Amèrica amb Run-Run, un camió 4x4 camperitzat durant els cinc anys de viatge pel continent americà fins a arribar a l'oceà Àrtic. El psicòleg Alberto Soler impartirà una conferència sobre com fomentar l'autonomia dels més menuts, mentre Víctor i Mabel, del blog Mochileros 2.0 contaran experiències dels 17 anys que porten viatjant pel món amb les seues filles.
 
 
Mochileros 2.0
 
Eva Andujar,  amenitzarà la jornada amb petits contes viatgers, i la nutricionista infantil Melissa Gómez, creadora de Nutrikids, trencarà pors i dubtes sobre l'alimentació dels menuts quan estan lluny dels fogons casolans. Hi haurà temps també per a comprovar que el món és una gran escola de la mà de "Ligrones en Ruta", una família nòmada experta en Worldschooling.
 
 
Ligrones en Ruta
 
 
El "Mama Travel Fest" naixia en 2022 a Barcelona per a demostrar a les mares que viatjar amb les seues filles i fills malgrat les pors i de les veus externes i internes que s'obstinen en el contrari. El congrés de València compta amb el suport de Iati Segurs i de HomeExchange, la major plataforma d'intercanvi de cases.