L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:1.679
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:5.699

dimarts, 1 d’octubre del 2024

Homenatge de reconeixement al tècnic d'esports, Paco Cuñat, per la seua jubilació

 


Paco Cuñat Ciscar, tècnic i cap d'àrea d'esports de l'Ajuntament, ha rebut l'homenatge de l'Ajuntament amb motiu de la seua jubilació després de 35 anys de servei a Tavernes. El reconeixement del consistori  previ al ple d'anit va reunir a les autoritats valleres, familiars, dirigents de clubs, companys de treballs i també amics i amigues que es volgueren sumar a l'acte.

Els portaves municipals li dedicaren unes paraules, reconeixent la seua trajectòria laboral i la dedicació a l'esport de Tavernes, mentre l'alcaldessa Romero li  va lliurar un pergamí. Paco Cuñat va agrair tota l'ajuda i col·laboració que ha rebut en els seus anys de dedicació.

 

La tasca esportiva de Paco Cuñat es va iniciar l'any 1990 impartint classes d'Educació Física a centres escolars vallers i fent tasques de coordinació d'activitats extraescolars i engegant les primeres activitats per a la gent gran. 

 


L'any 1997 ja com a tècnic municipal assumirà la coordinació de l'àrea esportiva en un temps que Tavernes construïa el pavelló cobert, reforma del camp del Vergeret i habilitació per al rugbi, la remodelació del camp de futbol, construcció de pistes polivalents i pavelló multiusos. I iniciar una tasca que encara continua: l'Escola de Jocs, per als xiquets i xiquetes més menuts de Tavernes, com un pas previ a la pràctica esportiva en equips.

 

Com  a tècnic  sota la seua gestió en la regidoria d'Esports s'iniciaren  la Cursa de la Dona, una de las mes veteranes del País Valencià, la Volta Cicloturistica a la Valldigna o la Festa de l'Esport, totes amb més de 20 edicions. També les activitats esportives d'estiu a la platja, amb  campionats on participen centenars i centenars de xiquets, xiquetes i gent jove: volei platja, tenis de taula, futbet platja, futbet en les pistes esportives... En aquest temps es creen les primeres rutes saludables del municipi, una forma de caminar, conéixer el nostre terme i els seus paratges, amb rutes iniciades al Km 0 que es la porta del poliesportiu.

 


 

La seua gestió ha fet  possible la celebració d'esdeveniments autonòmics i estatals a la nostra ciutat, cas de la Volta Ciclista valenciana, la Volta Femenina al territori valencià, el campionat del Mon de Pilota celebrat a la nostra ciutat en els carrers del Prado, els campionats autonòmics i estatals de seleccions de rugbi, el campionat d'Espanya d'escalada.

Li desitgem el bo i millor en la nova etapa de la seua vida i l'encoratgem a continuar amb la passió a la muntanya i seguir participant en les expedicions del Centre Excursionista. Gràcies en nom de l'esport valler pels 35 anys de dedicació.