L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dijous, 1 d’agost del 2024

Regidoria de Foment inicia dos nous programes per a pal·liar la desocupació en el sector agrícola valler

 

 
La regidoria de Foment que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, inicia amb el mes d'agost un segon programa per a pal·liar la desocupació agrícola titulat "Neteja de zones rurals: Recreatives, camins, límit urbà i canal defensa". El programa és possible gracies a la subvenció aconseguida per Foment, superior als 82.000 euros, i gràcies a la qual ja s'ha pogut firmar els contractes per a 23 desocupats per als pròxims  2 mesos.
 
També s'engegarà a partir d'aquest mes d'agost un tercer programa de "Neteja i manteniment del cordó dunar", amb una subvenció sobre els 7.000 euros i contractació de 2 treballadors desocupats també durant 2 mesos. Cal recordar que el passat més de juliol es va iniciar el programa de neteja de zones humides del riu Vaca i Vadell, que va permetre contractar 23 desocupats agrícoles amb una durada de 2 mesos.
 
 
 
Josep Llàcer, al front de l'àrea de Foment, ha aconseguit per enguany una subvenció de l'estat superior als 170.000 euros, que es destinen a millorar l'ocupació del sector agrícola i en concret les persones sense treball. El beneficiats dels programes d'ocupació esmentats són desocupats, preferentment eventuals agraris, i inscrits en l'Espai Labora.
 
 
 
 
Com hem dit, l'objectiu principal dels programes és pal·liar la desocupació en el sector agrícola, oferir un treball a persones que durant la resta de l'any treballen en l'agricultura  i, alhora, contribuir a la conservació, desenvolupament i millora del medi ambient.