L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dimecres, 14 d’agost del 2024

ATENCIÓ: Tota la informació sobre nou lloc i horaris de les actuacions de "Galandum Galandaina" i "Teo Collori & Momento Cigano"ANVI

 

 

14 agost 19:30 hores CASA DE LA CULTURA

GALANDUM GALUNDAINA (Portugal)

El grup de música tradicional  Galandum Galundaina naix amb l’objectiu d’arreplegar, investigar i difondre el patrimoni musical, danses i llengües de les terres mirandeses (regió de Portugal). El repertori del grup presenta melodies tradicionals i, alhora, ritmes moderns, sempre amb una gran capacitat de transmetre emocions fortes al públic. 

Galandum Galandaina és un dels grups portuguesos més internacionals, amb importants festivals de música tradicional i música del món a Portugal, Espanya, França, Bèlgica, Alemanya, Cuba, Cap Verd, Brasil, Mèxic i Malàisia.

 --------------------------------------------------------------------------------

  

14 agost 22:30 hores CASA DE LA CULTURA

TEO COLLORI & MOMENTO CIGANO (Slovenia) -  CUSTÓDIO CASTELO & ANA PAULA GONÇALVES (Portugal)

Producció original del Festival Sete Sóis Sete Luas. Teo Collori, amb el seu grup musical Momento Cigano, és l’autor més important de l’escena de jazz eslovena. La seua música incorpora diversos estils, des del rock al metall, al funk, al jazz i al cigano jazz. En aquest nou projecte musical col·labora el gran mestre de la guitarra portuguesa Custódio Castelo i la cantant de fado Ana Paula Gonçalves, i creen un concert únic de fusió entre el fado i la música cigana.