L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dimecres, 21 d’agost del 2024

La Regidoria d'Esports de Josep Llàcer inverteix 40.000 euros en canviar el sistema de reg del Camp del Vergeret

 

 

La regidoria d'Esports que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, ha iniciat els treballs d'instal·lació del nou sistema de reg per al camp de rugbi  del Vergeret. Aquesta millora representa una inversió de 40.000 euros, per a una obra que executa l'empresa Riegos Pous,  i permetrà que els jugadors i jugadors puguen trobar sempre un terreny de joc amb les millors condicions.

 

El regidor Josep Llàcer ha assenyalat que "el sistema actual estava donant molts problemes degut a que les arrels dels arbres del voltant ocasionaven molts trencaments de les canonades de conducció d'aigua. També teníem el problema que el pas del temps ha afectat els aspersors situats dins del terreny de joc, que s'havien enfonsat i suposen un risc de lesions dels jugadors i jugadores".

Entre les obres que ha explicat el regidor de Compromís està la construcció de noves arquetes i eliminar les antigues situades dins del camp, cosa que permetrà redistribuir i ampliar lleugerament les dimensions del camp i condicionar-lo als requisits que demana la Federació Espanyola de Rugbi per poder acollir partits de categoria de Divisió d'honor B. "L'objectiu és anar millorant les instal·lacions de manera progressiva i poder acollir partits oficials".

 

 

 

La regidoria d'Esports ha iniciat també el treball d'un projecte de remodelació integral dels vestidors i substitució de les torres d'il·luminació, cosa que es preveu executar per fases i mitjançant subvencions.