L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dijous, 1 d’agost del 2024

Dos agents de la Policia Local proposats per a la Creu del Mèrit Policial en haver salvat la vida d'un veí

 


Els agents de la Policia Local de Tavernes, Vicente M.O. i Raquel B.B., van tindre una actuació ràpida, ferma i decisiva que va aconseguir salvar la vida d'un ciclista veí de Tavernes que havia patit un accident en el Camí del Portitxol. Els agent van aconseguir reanimar el veí, que es trobava en parada cardiorespiratòria, en patir un colp al cap  i presentar un estat greu.

La patrulla policial va ser la primera en acudir al lloc dels fets, i els dos agents esmentats li van realitzar  la reanimació cardiopulmonar (RCP), fent ús del desfibril·lador del vehicle policial, perquè recobrara les constants vitals, mentre arribaven els serveis mèdics. Aquesta atenció va ser vital per a salvar la vida del veí que es recupera de l'accident. 

El ple del passat dilluns, els agents reberen la felicitació de tots els grups municipals en un acte en el qual van rebre un diploma que reconeix l'actuació i al qual es va sumar també la persona accidentada. L'Ajuntament ha proposat a l'Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències la concesió de la Creu al Mèrit Policial amb Distintiu Roig per aquesta actuació.