L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dilluns, 19 d’agost del 2024

Ahir per a xiquets i xiquetes es va representar "Nunca Jamás: el rescate de Campanilla".

 

Ahir de vesprada els xiquets i xiquetes van poder assistir a la representació de l'espectacle musical en castellà "Nunca Jamás: El rescate de Campanilla" en el llac de la platja de la Goleta.

 

 

Un  espectacle que agrupava teatre, dansa i música per oferir als xiquets i xiquetes una àmplia i diferent visió de la clàssica història de J.M. Barrie, i que servia per acostar al públic al lloc màgic on l'autor desenvolupa la imaginació que els adults amaguem sota la responsabilitat de la maduresa.

 

 De la mà de Campanilla, els xiquets perduts, Peter Pan i el capità Garfio descobriren el camí on només s'arriba a través de la imaginació i de somnis eterns, el camí a "Nunca más" de tornar a ser menut al costat dels més menuts.