L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

dijous, 1 d’agost del 2024

La regidoria de Contractació publica la licitació de la compra d'un camió per a la rigada municipal

 

La regidoria de Contractació que dirigeix el regidor Enrique Cuñat, de Compromís, ha publicat la licitació de la compra d'un camió per a la brigada municipal. El valor màxim que s'ha atorgat per la compra és de 55.000 euros impostos inclosos i una vegada adjudicada la compra, l'empresa tindrà un termini de 4 mesos per a lliurar el vehicle.
 
Les bases de licitació s'han publicat en la PCSP i en elles estan indicades les característiques i condicions tècniques mínimes que ha de reunir el vehicle a comprar per l'Ajuntament i que serà assignat al servei de manteniment de la brigada municipal.
 
 El subministrament del vehicle es justifica perquè es vol eliminar els problemes de la falta de mitjans per a  realitzar tasques de manteniment  dels  edificis  públics,  vies  urbanes,  infraestructures  elèctriques, enllumenat públic, etc.. cosa que porta a que el vehicle estiga adequat a les necessitats d'aquests treballs. 
 
Se li dóna a les empreses interessades la possibilitat d'oferir un vehicle nou o de km 0, amb màxim de 1.000 km,  garantia mínima dos anys o garantia no inferior a  100.000 km per a un vehicle que la cabina no ha d'estar integrada en la carrosseria, màxim 4 places, matriculació i tots els permisos i documents en regla per a un vehicle totalment operatiu.
 
Les empreses interessades poden consultar totes les condicions en la plataforma de contractes de l'estat.