L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

divendres, 2 d’agost del 2024

Informem del programa complet de Festes del Poble 2024

 


Us informem de la programació completa de Festes del Poble 2024 (doble clic damunt del cartell per engrandir-lo). Al respecte, l'Ajuntament indica que "continuem la programació de festes amb un format similar, però ampliem activitats amb propostes per a tots els públics amb l’objectiu que tots els veïns i veïnes tinguen el seu espai i participen de les nostres festes".

A més de "La Oreja de Van Gogh" tindrem com a figura estel·lar musical el grup  "Buhos" en un concert totalment atípic: el diumenge dia 15 a les 12:30 hores en el Vergeret, quan més apreta la calor, amb l'argument de que "volíem una proposta per a les famílies i on el protagonisme fóra de la música en valencià i per això hem programat el concert un diumenge a migdia" (sic).  Comptarem també amb la presència del cantant King Africa per amenitzar el temps de concurs del ball de disfresses, el dia 21 de setembre.

Es confirma que les entrades a la venda per a "La Oreja de Van Gogh" serà al preu de 10 euros per a la gent no empadronada a Tavernes,  mentre que les persones empadronades al poble tindran "invitacions"  per poder accedir al concert de manera gratuït. No s'ha informat encara dels dies, horari i lloc per arreplegar les invitacions, cosa que es farà la pròxima setmana.

La nota de l'Ajuntament no diu res sobre la possible gratuïtat del concert del grup "Buhos", i per tant cal deduir que serà pagant, quan pot ser enguany calia més que mai contribuir fermament a la difusió i promoció de la música en la nostra llengua després dels fets i retallades viscudes el darrer any amb les polítiques del govern de Mazón.

També es vol recuperar el pregó de festes, i serà la protagonista del paper d'alcalde en l'obra del Grup de Teatre de la Gent Gran"Bienvenido Mr. Marshall" l'encarregada de convidar-nos a les Festes Majors del poble. 

Les festes finalitzaran diumenge 22 amb el monòleg ’30 anys fent el moniato’ de Xavi Castillo en la plaça Major abans del castell de focs artificials.