L'equip de la "La Cotorra de la Vall" es reserva el dret a publicar o no les noticies o els comentaris rebuts si considera que són d'actualitat, aporten novetats o són punts de vista interessants i/o qualsevol dada, fet o circumstància que puga interessar en relació amb una noticia oferida. Els articles enviats i els d'opinió se signaran amb el nom real i domicili de l'autor, identificat amb fotocopia del DNI o equivalent. Si voleu fer-nos arribar qualsevol informació podeu usar el nostre correu electrònic: lacotorradelavall@gmail.com

PÀGINES LLEGIDES AHIR:2.495
PÀGINES LLEGIDES EN AQUEST MES:34.802

divendres, 23 d’agost del 2024

Les obres d'instal·lació del nou sistema de reg al Vergeret avancen a bon ritme

 

Les obres d'instal·lació del nou sistema de reg del camp de rugbi del Vergeret avancen a bon ritme i, a pocs dies de l'inici del treball, ja són visibles les rases del camp que contindran les canonades que alimentaran d'aigua els aspersors de reg.

La regidoria d'Esports, que dirigeix Josep Llàcer, de Compromís, executa aquests treballs pel problema que presentava l'anterior instal·lació, amb uns aspersors que s'havien enfonsat dins del terreny, i suposaven un possible risc de lesions a jugadors.

 


 

Ara, amb una inversió de 40.000 euros, es corregirà aquest problema, perquè alhora les obres facilitaran la construcció de noves arquetes i s'eliminaran les antigues situades dins del camp, com també se solucionarà els problema derivats de les arrels dels arbres que trencaven ara i adés les conduccions d'aigua.

 

Les obres permetran ampliar les dimensions del camp i condicionar-lo als requisits que demana la Federació Espanyola de Rugbi per poder acollir partits de categoria de Divisió d'honor B, amb l'objectiu d'acollir partits oficials.